New10 Zakelijke kredieten

Geschreven op: augustus 10, 2023
New10 is een zakelijke kredietverstrekker, die sinds 2016 actief is op de Nederlandse kredietmarkt. New10 is opgericht door de ABN AMRO Bank. Het motto van New 10 (en ABN AMRO) is ‘’De snelheid van een fintech & de zekerheid van een bank’’.

Als Erkend Hypothecair Planner ben ik goed op de hoogte van alle aanbieders van zakelijke leningen. Hieronder schrijf ik alles over New10 en vertel ik wat de voor- en nadelen zijn van deze kredietverstrekker. Je kunt alle aanbieders van zakelijke leningen vergelijken en ik kan helpen met het aanvragen van een lening - van New10 of een andere aanbieder.
New10 ABN AMRO

Over New10 Zakelijke kredieten

New10 is in 2016 opgericht door de ABN AMRO Bank – één van de grootste banken van Nederland. Bij New10 werken meer dan 125 medewerkers.

ABN AMRO biedt met New10 een nieuwe manier van zakelijke leningen aanvragen aan. De kredietverstrekker is opgericht voor én door ondernemers. Het doel is om ondernemers op een simpele manier toegang te geven tot een lening. Deze lening kan bijvoorbeeld worden gebruikt om je onderneming te laten groeien.

Omdat ondernemers vaak snel willen handelen, heeft New10 het aanvraagproces snel en duidelijk gemaakt. De zakelijke financieringen kunnen dan ook online worden aangevraagd.

Zakelijke lening aanvragen via Roel Wonders

De zakelijke leningen van New10 zijn aan te vragen via mij, Roel Wonders. Ik help met financieringsoplossingen en kan – naast de kredieten van New10 – ook kredieten van andere geldverstrekkers aanbieden.

Ik kan bijvoorbeeld de rentes vergelijken, de voorwaarden tegen elkaar afzetten en bekijken welke lening verantwoord is. Daarbij ben ik onafhankelijk. Het kan zijn dat New10 de beste lening aanbiedt, maar het kan ook zijn dat een andere kredietverstrekkers een betere lening heeft.

Bel mij om de mogelijkheden te bespreken: 0418-700550

Actief sinds: 2016
Onderdeel van: ABN AMRO

Contactgegevens

Advies: 0418-700550

Maandag t/m zaterdag: 9.00 – 18.00 uur

Voor- en nadelen volgens Roel Wonders

Hieronder geef ik aan wat de voor- en nadelen zijn van deze zakelijke kredietverstrekker.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld en ben erkend hypothecair planner. Ik weet ook voor van zakelijke leningen. Ik heb de voorwaarden van deze kredietverstrekkers doorgenomen ben tot de volgende voor- en nadelen gekomen:

Voordelen

 • Je vraagt makkelijk en snel een zakelijke lening aan
 • Je profiteert van een lage rente
 • Beslissing wordt snel genomen en geld wordt binnen enkele dagen uitbetaald
 • Je kunt een lening aanvragen voor verschillende doelen, zoals voor werkkapitaal, voorraden, debiteuren en groei
 • Zakelijke lening van 20.000 euro tot 1.000.000 euro is boetevrij af te lossen
 • Zakelijke kredieten van 20.000 euro tot 500.000 euro zijn boetevrij aflosbaar
 • Debiteuren krediet, maximaal 1.000.000 euro, minimaal 10 debiteuren en 400.000 euro omzet. Het debiteurenkrediet is boetevrij aflosbaar
 • Je kunt al vanaf 15 maanden na de start van de onderneming een zakelijke financiering aanvragen
 • Je vraagt een lening aan met relatief weinig documenten en krijgt ondersteuning van mij
 • Het is ook mogelijk om een lening aan te vragen voor de aankoop van machines, voertuigen en inventaris

 

Nadelen

 • New10 biedt alleen leningen aan bij een positief eigen vermogen (goodwill wordt niet gecorrigeerd op eigen vermogen, maar leningen u/g (uitgegeven garanties) en RC-verhoudingen (rente- en cashflowverhoudingen) met aandeelhouders en groepsmaatschappijen wel)
 • New10 biedt alleen leningen aan bij een positief resultaat over het afgelopen boekjaar (aflosverplichtingen worden gecorrigeerd op het resultaat)

 

Roel Wonders hypotheken

De rente van New10 Zakelijke kredieten

Vergelijk hieronder alle zakelijke leningen. Je ontdekt binnen 2 minuten hoeveel jij kunt lenen.

Vul in hoeveel geld jij wilt lenen en je geeft daarna aan op welke manier je dit geld wilt lenen. Geef vervolgens aan hoe snel je het geld nodig hebt, binnen welke termijn je het geld wilt terugbetalen en waarvoor het geleende geld wordt gebruikt. Vul vervolgens nog wat bedrijfsgegevens in en krijg een overzicht met alle kredietaanbieders en rentes.

Vergelijk nu de leningen van New10 met de andere Nederlandse kredietverstrekkers of neem direct contact met me op voor persoonlijk advies: 0418-700550

Advies nodig?

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 – 18.00u

0418-700550

Direct met mij aan de telefoon

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Whatsapp

Binnen 60 minuten een reactie

Roel Wonders hypotheekadvies

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Je bent van plan om in 2023 of 2024 een hypotheek af te sluiten. Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor een rentevaste periode. Je kunt kiezen voor een variabele, korte of lange rentevaste periode. Je wilt nu weten of het slim is om de hypotheekrente lang vast te zetten.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over het (lang) vastzetten van de hypotheekrente.

Ik vertel wat de voor- en nadelen zijn van een lange rentevaste periode en leg uit hoe jij het beste deze keuze kunt maken. Ik kan als adviseur natuurlijk ook persoonlijk advies geven over de duur van de rentevaste periode die het beste bij jou past.

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Ieder jaar veranderen er allerlei hypotheekregels. In 2024 worden er ook weer allerlei regels gewijzigd en komen er nieuwe regels bij.

Je wilt weten welke regels er allemaal veranderen in 2024 om er vervolgens slim op in te spelen. Jouw maximale leencapaciteit kan bijvoorbeeld hoger of lager uitvallen in 2024, waardoor het misschien slimmer is om in 2023 nog een huis te kopen – of juist te wachten tot 2024.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner. Ik weet als een van de eerste welke regels en hypotheeknormen allemaal veranderen, omdat ik dagelijks met hypotheken bezig ben.

Je leest hieronder alles over de nieuwe regels voor 2024. Wanneer er nieuwe regels of normen bij komen, voeg ik deze toe aan deze pagina. Ontdek nu welke regels en normen wijzigen: 

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Als jij een huis koopt, moet je niet alleen geld hebben om het huis te kunnen kopen, maar ook om de bijkomende kosten te betalen. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten voor hypotheekadvies. Deze bijkomende kosten noemen we ”kosten koper (k.k.)”.

Vaak wordt er spaargeld (of een schenking) gebruikt om deze kosten koper te betalen, maar wat als jij geen spaargeld hebt? Zijn deze kosten dan mee te financieren?

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over kosten koper en het meefinancieren van deze kosten…