New10 Zakelijke kredieten

Geschreven op: augustus 10, 2023
New10 is een zakelijke kredietverstrekker, die sinds 2016 actief is op de Nederlandse kredietmarkt. New10 is opgericht door de ABN AMRO Bank. Het motto van New 10 (en ABN AMRO) is ‘’De snelheid van een fintech & de zekerheid van een bank’’.

Als Erkend Hypothecair Planner ben ik goed op de hoogte van alle aanbieders van zakelijke leningen. Hieronder schrijf ik alles over New10 en vertel ik wat de voor- en nadelen zijn van deze kredietverstrekker. Je kunt alle aanbieders van zakelijke leningen vergelijken en ik kan helpen met het aanvragen van een lening - van New10 of een andere aanbieder.
New10 ABN AMRO

Over New10 Zakelijke kredieten

New10 is in 2016 opgericht door de ABN AMRO Bank – één van de grootste banken van Nederland. Bij New10 werken meer dan 125 medewerkers.

ABN AMRO biedt met New10 een nieuwe manier van zakelijke leningen aanvragen aan. De kredietverstrekker is opgericht voor én door ondernemers. Het doel is om ondernemers op een simpele manier toegang te geven tot een lening. Deze lening kan bijvoorbeeld worden gebruikt om je onderneming te laten groeien.

Omdat ondernemers vaak snel willen handelen, heeft New10 het aanvraagproces snel en duidelijk gemaakt. De zakelijke financieringen kunnen dan ook online worden aangevraagd.

Zakelijke lening aanvragen via Roel Wonders

De zakelijke leningen van New10 zijn aan te vragen via mij, Roel Wonders. Ik help met financieringsoplossingen en kan – naast de kredieten van New10 – ook kredieten van andere geldverstrekkers aanbieden.

Ik kan bijvoorbeeld de rentes vergelijken, de voorwaarden tegen elkaar afzetten en bekijken welke lening verantwoord is. Daarbij ben ik onafhankelijk. Het kan zijn dat New10 de beste lening aanbiedt, maar het kan ook zijn dat een andere kredietverstrekkers een betere lening heeft.

Bel mij om de mogelijkheden te bespreken: 0418-700550

Actief sinds: 2016
Onderdeel van: ABN AMRO

Contactgegevens

Advies: 0418-700550

Maandag t/m zaterdag: 9.00 – 18.00 uur

Voor- en nadelen volgens Roel Wonders

Hieronder geef ik aan wat de voor- en nadelen zijn van deze zakelijke kredietverstrekker.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld en ben erkend hypothecair planner. Ik weet ook voor van zakelijke leningen. Ik heb de voorwaarden van deze kredietverstrekkers doorgenomen ben tot de volgende voor- en nadelen gekomen:

Voordelen

 • Je vraagt makkelijk en snel een zakelijke lening aan
 • Je profiteert van een lage rente
 • Beslissing wordt snel genomen en geld wordt binnen enkele dagen uitbetaald
 • Je kunt een lening aanvragen voor verschillende doelen, zoals voor werkkapitaal, voorraden, debiteuren en groei
 • Zakelijke lening van 20.000 euro tot 1.000.000 euro is boetevrij af te lossen
 • Zakelijke kredieten van 20.000 euro tot 500.000 euro zijn boetevrij aflosbaar
 • Debiteuren krediet, maximaal 1.000.000 euro, minimaal 10 debiteuren en 400.000 euro omzet. Het debiteurenkrediet is boetevrij aflosbaar
 • Je kunt al vanaf 15 maanden na de start van de onderneming een zakelijke financiering aanvragen
 • Je vraagt een lening aan met relatief weinig documenten en krijgt ondersteuning van mij
 • Het is ook mogelijk om een lening aan te vragen voor de aankoop van machines, voertuigen en inventaris

 

Nadelen

 • New10 biedt alleen leningen aan bij een positief eigen vermogen (goodwill wordt niet gecorrigeerd op eigen vermogen, maar leningen u/g (uitgegeven garanties) en RC-verhoudingen (rente- en cashflowverhoudingen) met aandeelhouders en groepsmaatschappijen wel)
 • New10 biedt alleen leningen aan bij een positief resultaat over het afgelopen boekjaar (aflosverplichtingen worden gecorrigeerd op het resultaat)

 

Roel Wonders hypotheken

De rente van New10 Zakelijke kredieten

Vergelijk hieronder alle zakelijke leningen. Je ontdekt binnen 2 minuten hoeveel jij kunt lenen.

Vul in hoeveel geld jij wilt lenen en je geeft daarna aan op welke manier je dit geld wilt lenen. Geef vervolgens aan hoe snel je het geld nodig hebt, binnen welke termijn je het geld wilt terugbetalen en waarvoor het geleende geld wordt gebruikt. Vul vervolgens nog wat bedrijfsgegevens in en krijg een overzicht met alle kredietaanbieders en rentes.

Vergelijk nu de leningen van New10 met de andere Nederlandse kredietverstrekkers of neem direct contact met me op voor persoonlijk advies: 0418-700550

Advies nodig?

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 – 18.00u

0418-700550

Direct met mij aan de telefoon

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Whatsapp

Binnen 60 minuten een reactie

Roel Wonders hypotheekadvies

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen:

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Je huurt op dit moment een woning, maar krijgt het aanbod om de huurwoning van de verhuurder te kopen. Je wilt weten wat een goede prijs voor de huurwoning is en of het mogelijk is om de woning te kopen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met veel ervaring in de verhuurmarkt. Daarnaast ben ik aankoopbegeleider en weet ik dus veel van het kopen van woningen.

Hieronder vertel ik alles over het kopen van een woning van een huurbaas. Ik vertel waarom particuliere huurders nu willen verkopen en wat de waarde van een verhuurde woning is.

Ik kan helpen bij het onderhandelen en kan de complete hypotheek in orde maken. Lees nu alles over het kopen van de huurwoning of plan direct een gratis gesprek met mij in.