New10 Zakelijke kredieten

Geschreven op: augustus 10, 2023
New10 is een zakelijke kredietverstrekker, die sinds 2016 actief is op de Nederlandse kredietmarkt. New10 is opgericht door de ABN AMRO Bank. Het motto van New 10 (en ABN AMRO) is ‘’De snelheid van een fintech & de zekerheid van een bank’’.

Als Erkend Hypothecair Planner ben ik goed op de hoogte van alle aanbieders van zakelijke leningen. Hieronder schrijf ik alles over New10 en vertel ik wat de voor- en nadelen zijn van deze kredietverstrekker. Je kunt alle aanbieders van zakelijke leningen vergelijken en ik kan helpen met het aanvragen van een lening - van New10 of een andere aanbieder.
New10 ABN AMRO

Over New10 Zakelijke kredieten

New10 is in 2016 opgericht door de ABN AMRO Bank – één van de grootste banken van Nederland. Bij New10 werken meer dan 125 medewerkers.

ABN AMRO biedt met New10 een nieuwe manier van zakelijke leningen aanvragen aan. De kredietverstrekker is opgericht voor én door ondernemers. Het doel is om ondernemers op een simpele manier toegang te geven tot een lening. Deze lening kan bijvoorbeeld worden gebruikt om je onderneming te laten groeien.

Omdat ondernemers vaak snel willen handelen, heeft New10 het aanvraagproces snel en duidelijk gemaakt. De zakelijke financieringen kunnen dan ook online worden aangevraagd.

Zakelijke lening aanvragen via Roel Wonders

De zakelijke leningen van New10 zijn aan te vragen via mij, Roel Wonders. Ik help met financieringsoplossingen en kan – naast de kredieten van New10 – ook kredieten van andere geldverstrekkers aanbieden.

Ik kan bijvoorbeeld de rentes vergelijken, de voorwaarden tegen elkaar afzetten en bekijken welke lening verantwoord is. Daarbij ben ik onafhankelijk. Het kan zijn dat New10 de beste lening aanbiedt, maar het kan ook zijn dat een andere kredietverstrekkers een betere lening heeft.

Bel mij om de mogelijkheden te bespreken: 0418-700550

Actief sinds: 2016
Onderdeel van: ABN AMRO

Contactgegevens

Advies: 0418-700550

Maandag t/m zaterdag: 9.00 – 18.00 uur

Voor- en nadelen volgens Roel Wonders

Hieronder geef ik aan wat de voor- en nadelen zijn van deze zakelijke kredietverstrekker.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld en ben erkend hypothecair planner. Ik weet ook voor van zakelijke leningen. Ik heb de voorwaarden van deze kredietverstrekkers doorgenomen ben tot de volgende voor- en nadelen gekomen:

Voordelen

 • Je vraagt makkelijk en snel een zakelijke lening aan
 • Je profiteert van een lage rente
 • Beslissing wordt snel genomen en geld wordt binnen enkele dagen uitbetaald
 • Je kunt een lening aanvragen voor verschillende doelen, zoals voor werkkapitaal, voorraden, debiteuren en groei
 • Zakelijke lening van 20.000 euro tot 1.000.000 euro is boetevrij af te lossen
 • Zakelijke kredieten van 20.000 euro tot 500.000 euro zijn boetevrij aflosbaar
 • Debiteuren krediet, maximaal 1.000.000 euro, minimaal 10 debiteuren en 400.000 euro omzet. Het debiteurenkrediet is boetevrij aflosbaar
 • Je kunt al vanaf 15 maanden na de start van de onderneming een zakelijke financiering aanvragen
 • Je vraagt een lening aan met relatief weinig documenten en krijgt ondersteuning van mij
 • Het is ook mogelijk om een lening aan te vragen voor de aankoop van machines, voertuigen en inventaris

 

Nadelen

 • New10 biedt alleen leningen aan bij een positief eigen vermogen (goodwill wordt niet gecorrigeerd op eigen vermogen, maar leningen u/g (uitgegeven garanties) en RC-verhoudingen (rente- en cashflowverhoudingen) met aandeelhouders en groepsmaatschappijen wel)
 • New10 biedt alleen leningen aan bij een positief resultaat over het afgelopen boekjaar (aflosverplichtingen worden gecorrigeerd op het resultaat)

 

Roel Wonders hypotheken

De rente van New10 Zakelijke kredieten

Vergelijk hieronder alle zakelijke leningen. Je ontdekt binnen 2 minuten hoeveel jij kunt lenen.

Vul in hoeveel geld jij wilt lenen en je geeft daarna aan op welke manier je dit geld wilt lenen. Geef vervolgens aan hoe snel je het geld nodig hebt, binnen welke termijn je het geld wilt terugbetalen en waarvoor het geleende geld wordt gebruikt. Vul vervolgens nog wat bedrijfsgegevens in en krijg een overzicht met alle kredietaanbieders en rentes.

Vergelijk nu de leningen van New10 met de andere Nederlandse kredietverstrekkers of neem direct contact met me op voor persoonlijk advies: 0418-700550

Advies nodig?

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 – 18.00u

0418-700550

Direct met mij aan de telefoon

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Whatsapp

Binnen 60 minuten een reactie

Roel Wonders hypotheekadvies

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Roel Wonders opgenomen in overzicht van beste adviseurs van Nederland

Roel Wonders opgenomen in overzicht van beste adviseurs van Nederland

Advieskeuze is een onafhankelijke website die in 2011 is opgericht. Op deze website kunnen mensen hun financieel dienstverlener beoordelen door middel van reviews. Op advieskeuze staan bijvoorbeeld verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs en makelaars.

Vanaf 2022 maakt deze review website een ‘’Advieskeuze Topselectie’’. In deze selectie zijn de beste adviseurs van Nederland opgenomen.

Roel Wonders is opgenomen in deze ranklijst van beste adviseurs in Nederland.

Voorbeeldbrief bod uitbrengen op een huis

Voorbeeldbrief bod uitbrengen op een huis

Je hebt een woning gevonden, die jij graag wilt kopen. Je wilt daarom een bod uitbrengen op deze woning, maar hebt daarvoor een brief nodig. Je weet misschien niet wat er in deze brief moet komen te staan.

Daarom heb ik een voorbeeldbrief gemaakt waarmee jij een bod kan uitbrengen. Je kunt deze gratis downloaden, invullen en versturen.

Als erkend hypothecair planner vertel ik ook wat je allemaal moet weten voor je een bod kunt uitbrengen. Je kunt ook meteen even een gratis gesprek met mij inplannen.

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in 2024

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in 2024

In 2022 werden maar liefst 101.400 hypotheken afgesloten met Nationale Hypotheek Garantie, maar wat is dat precies?

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik wat NHG is, wat de voor- en nadelen zijn en welke voorwaarden er in 2024 gelden.

Je kunt ook makkelijk zien wat de actuele hypotheekrente voor een hypotheek met NHG is: