Zakelijke financiering
aanvragen?

Op zoek naar een zakelijke financiering voor meer financiële ruimte of een investering in machines, voertuigen of een nieuwe website? Ontdek binnen 2 minuten wat de mogelijkheden zijn.

Ik vergelijk de zakelijke leningen van kredietverstrekkers als Benkey, Capital BOX en Cannock. Vul nu in hoeveel geld jij wilt lenen en kom er meteen achter welke mogelijkheden er zijn…

Wil je meer weten over het afsluiten van een zakelijke financiering? Bekijk dan het stappenplan zakelijke financiering aanvragen.

Zakelijke financieringen van vrijwel alle geldverstrekkers

Vroeger ging je voor je bankzaken naar de lokale bank. Als je een zakelijke financiering wilde, dan ging je ook naar de bank om dat te regelen.

Omdat vrijwel alle banken uit dorpen zijn verdwenen – en binnenlopen in steden ook niet meer zo makkelijk is – wordt het steeds moeilijker om een zakelijke lening af te sluiten via een bank.

Gelukkig is het tegenwoordig makkelijk om via onafhankelijk adviseur zoals ik een zakelijke financiering aan te vragen. Je kunt via mij de zakelijke financieringen van de volgende aanbieder vergelijken: ABN AMRO, Briqwise, Floryn, Mogelijk, New10, Rabobank en SNS Bank.