Tilburg

Voor- en nadelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nis. Plan een gesprek met me in.

Joost van Herpen en Roel Wonders

Joost van Herpen & Roel Wonders EHP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nis. Plan een gesprek met me in.

Kerngegevens

Locatie:
Opleverdatum:

Bronnen

Officiële website
Hypotheekadvies voor

Hypotheken voor nieuwbouw

Nieuwbouw appartementen Den Bosch

Het kopen van een nieuwbouwwoning is complexer dan het kopen van een bestaande woning. De geldigheidsduur van de hypotheekofferte is bijvoorbeeld heel belangrijk en moet worden afgestemd op de datum dat de hypotheekaktes worden getekend.

Verder is het belangrijk om te kijken welke hypotheekaanbieders met offerte- of dagrente werken. Verder is het heel belangrijk om advies te krijgen als je al een woning hebt over het verkoopmoment van de bestaande woning en de overbruggingshypotheek, de dubbele lasten en de meeneemregeling en wat de mogelijkheden zijn voor nieuwbouw.

Het is daarom belangrijk om goed hypotheekadvies te vragen. Advies over het zo laag mogelijk houden van de maandlasten tijdens de bouwperiode.

Roel Wonders Review
Roel Wonders

Vrijblijvend advies: 0418-700550

Ma t/m za: 9.00 – 18.00 uur

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Je huurt op dit moment een woning, maar krijgt het aanbod om de huurwoning van de verhuurder te kopen. Je wilt weten wat een goede prijs voor de huurwoning is en of het mogelijk is om de woning te kopen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met veel ervaring in de verhuurmarkt. Daarnaast ben ik aankoopbegeleider en weet ik dus veel van het kopen van woningen.

Hieronder vertel ik alles over het kopen van een woning van een huurbaas. Ik vertel waarom particuliere huurders nu willen verkopen en wat de waarde van een verhuurde woning is.

Ik kan helpen bij het onderhandelen en kan de complete hypotheek in orde maken. Lees nu alles over het kopen van de huurwoning of plan direct een gratis gesprek met mij in.

Overwaarde opnemen voor verbouwing

De huizenmarkt in Nederland is overspannen, waardoor de prijzen enorm hoog staan. Het verhuizen naar een betere woning is daardoor lastig.

Je kunt er daarom ook aan denken om jouw huidige woning – die in waarde is gestegen – te verbouwen. Je kunt de overwaarde van jouw huis gebruiken om deze verbouwing te betalen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en hieronder vertel ik alles over het opnemen van de overwaarde voor het verbouwen van een woning. Je kunt ook meteen een gratis gesprek met me inplannen voor persoonlijk advies over het opnemen van de overwaarde voor een verbouwing.

Voordelen bij kopen van eerste woning

Voordelen bij kopen van eerste woning

Starters die hun eerste woning kopen, krijgen een aantal voordelen om het makkelijker te maken om een huis of appartement te kopen. Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik over alle voordelen die je hebt bij het kopen van het eerste huis…