Wat betaal je mij voor hypotheekadvies?

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Zit er een verschil tussen kennismaking of advies?

Er kan een moment komen dat je advies wilt hebben over de financiering van je woning. Bijvoorbeeld omdat je voor het eerst een “eigen” woning gaat kopen, of  omdat je wilt verhuizen. Ons kantoor kan je dan helpen om de verschillende mogelijkheden die er voor je situatie bestaan in kaart te brengen.  Dit doen we  in twee stappen.

 

Stap 1 Kennismaken en orientatie

Graag maken wij eerst kennis met elkaar. Tijdens dit kennismakingsgesprek orienteren wij ons op je wensen en in hoofdlijnen op je situatie. Op basis daarvan maken wij een inschatting of je wensen haalbaar zijn en wanneer dat zo is of ons kantoor je daarbij zou kunnen begeleiden. Wanneer dit zo is,  leggen wij onze werkwijze uit.

Deze eerste stap noemen wij de “orientatie”. Deze kennismaking is voor ons beiden geheel vrijblijvend. Voor deze kennismaking berekenen wij geen kosten. De inschatting die wij tijdens deze kennismaking uitspreken is globaal van aard. Wees dus bij je verdere beslissingen rondom de financiering van je woning voorzichtig en baseer je hierbij niet uitsluitend op onze inschatting tijdens dit kennismakingsgesprek.

 

Stap 2 Advies

Wanneer je tevreden bent over het eerste contact en wij op basis van de algemene informatie denken dat verder onderzoek naar de mogelijkheden om je wensen te realiseren zinvol is, volgt de tweede stap: de stap waarin wij komen tot een gedetailleerd advies, dat op je situatie is afgestemd.

Voordat wij starten met de werkzaamheden die leiden tot het advies, vragen wij je ons formeel opdracht te geven dit advies op te stellen en je vervolgens eventueel te begeleiden bij de aanvraag voor de financiering. Deze opdracht heet formeel Overeenkomst van Opdracht. Vanaf het moment dat deze overeenkomst bestaat, moeten wij ervoor instaan dat de adviezen die wij je  geven op dat moment goed aansluiten bij je specifieke situatie zoals je die ons hebt geschetst.

Wat betaal je mij voor hypotheekadvies?

Het is belangrijk om vooraf te weten wat je betaalt voor hypotheekadvies. Kennismaken kost geen geld dus het eerste gesprek is altijd gratis. Na het kennismakingsgesprek bekijken we vanuit beiden kanten of we een samenwerking zien zitten en wat de kosten zijn voor het gehele adviestraject.

 

Vooraf duidelijkheid over de hoogte van de kosten

Ik werk op basis van vaste tarieven en deze kosten ben je alleen verschuldigd als ik succesvol ben in het adviseren van de hypotheek.

Om je vooraf duidelijkheid te geven over de hoogte van mijn tarieven kun je via onderstaande button alvast het dienstverleningsdocument (DVD) downloaden. Hierin lees je meer over mijn dienstverlening en de bijbehorende tarieven. Ik maak een onderscheid in mijn tarief voor hypotheekadvies en advies voor het afdekken van risico’s.

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor mijn dienstverlening? Download dan mijn tarievenlijst via onderstaande button.

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

5 + 8 =