Op zoek naar een verhuurhypotheek
met goede voorwaarden?

Ben je op zoek naar een hypotheek voor een woning om te verhuren? Wil je een lage rente en goede voorwaarden? Ik help je graag met het vinden van een goede verhuurhypotheek.

Mijn naam is Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met meer dan 10 jaar ervaring. Schakel mijn hulp nu in of lees meer over mijn dienstverlening.

 

Geld verdienen met het verhuren van een huis is een slim idee, maar je moet het allemaal wel even goed regelen

– Roel Wonders

Over Roel Wonders

Ik heb veel ervaring op het gebied van advies en bemiddeling in hypotheken. Bij een aantal gerenommeerde bedrijven heb ik de afgelopen jaren ervaring op gedaan.

Ik heb vele hypotheekadviseurs geholpen bij het vinden van de beste hypotheek voor hun klant. Daarnaast heb ik deze adviseurs ook training gegeven over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van hypotheken voor een woning om te verhuren.

Ben je op zoek naar een hypotheek met een lage rente en goede voorwaarden? Neem dan contact met mij op.

Social media

Meer dan een verhuurhypotheek

Bij mij kun je ook terecht voor een hypotheek voor het kopen van een woning om zelf in te wonen. Je kunt mijn hulp inschakelen voor als je voor de 1e keer een huis wilt kopen. Maar je kunt ook mij terecht als je wilt verhuizen.

Ik help je met vinden van een goede hypotheek met een lage rente en goede voorwaarden.

Wil je weten of de woning waar je interesse hebt, betaalbaar is? Neem dan contact met mij op voor een gratis haalbaarheidsscan.

Hypotheek om zelf te wonen

Ben je van plan om voor het eerst een huis te kopen? In een vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je meer over wat er komt kijken bij het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek

Hypotheek om te verhuizen

Ben je van plan om te verhuizen? In een vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je meer over wat er komt kijken bij het kopen van een andere woning.

Hypotheek oversluiten

Heb je een hypotheek en wil je weten of je kunt besparen op je maandlasten? Wil je weten hoe je eenvoudig je hypotheek kunt oversluiten. Neem contact mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hypotheek om te verhuren

Ik heb veel ervaring met het adviseren over en het afsluiten van verhuurhypotheken en vastgoedfinancieringen. Wil je weten of dit ook bij jou past en wat er mogelijk is? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hypotheek om je energielasten te verlagen

Wil jij ook besparen op je energierekening en het wooncomfort verbeteren? In een vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je meer over hoe jij je energielasten kunt verlagen en hoe dit kan met verduurzamingshypotheek.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

Telefoon
0418-700550

In 5 stappen naar de beste verhuurhypotheek met goede voorwaarden en een lage rente

Je wil toch ook een hypotheek met goede voorwaarden en lage rente. Volg een goed stappenplan en laat je begeleiden door een ervaren hypotheekadviseur. Dan is er vaak meer mogelijk dan je denkt.  

Stap 1: Een woning kopen om te verhuren

Samen kijken we of het verhuren van een woning bij je past.

Stap 2: Maak kennis

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we of het kopen van een woning om te verhuren haalbaar is. En we kijken samen ook of het bij je past.

We nemen ruim de tijd om alles door te spreken. Zo kom je erachter of mijn werkwijze bij je past. Het 1e gesprek is altijd gratis.

Stap 3: Laat je adviseren

Laat je goed adviseren over een verhuurhypotheek met een lage rente en goede voorwaarden. Er zit namelijk veel verschil tussen de diverse verhuurhypotheken. En het is de vraag aan welke voorwaarden jij behoefte hebt.

Ik bekijk of de verhuurhypotheek voor jou betaalbaar is en betaalbaar blijft. 

Stap 4: Kies de beste hypotheek

Ik vergelijk alle aanbieders van verhuurhypotheken en ik kijk welke geldverstrekker voor jou de beste aanbieding heeft.

Stap 5: Laat alles nog een keer controleren

Het hele proces van kennismaken tot aan de notaris sta ik voor je klaar. Voordat je naar de notaris gaat, voer ik nog een laatste check uit of alles geregeld is zoals we hebben afgesproken. 

Heb je als de hypotheek eenmaal loopt nog vragen? Ook dan sta ik voor je klaar en kun je bij mij terecht voor al je vragen.

Ik vergelijk de rentes en voorwaarden van…

Ik werk samen met alle bekende aanbieders van verhuurhypotheken. Je kunt erop vertrouwen dat ik op zoek ga naar het beste aanbod. Hieronder een overzicht van de geldverstrekkers waar ik mee samenwerk.

Afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Wat anderen over mij vertellen

Klanten hebben mijn dienstverlening beoordeeld op Advieskeuze – een onafhankelijk platform dat consumenten helpt bij het kiezen van een goede en betrouwbare adviseur.

Veelgestelde vragen

Bij het afsluiten van een verhuurhypotheek komt veel kijken. Ik heb veel uiteenlopende vragen voorbij zien komen. Een aantal van de veelgestelde vragen beantwoord ik hieronder.

Is het mogelijk om een huis kopen om te verhuren?

Ja dat is mogelijk, je kunt naast je eigen woning een woning kopen om te verhuren. Het kopen van een woning voor de verhuur is mogelijk door een verhuurhypotheek af te sluiten in combinatie met het inbrengen van een deel van je spaargeld.

Ik ga verhuizen. Kan ik mijn huidige woning aanhouden om te verhuren?

Je kunt je woning aanhouden om te gaan verhuren. Dit wordt ook wel keep2let genoemd. Dat wil zeggen dat je de huidige woning niet verkoopt maar aanhoudt om te gaan verhuren. 

Hierbij is het belangrijk om de juiste volgorde te hanteren. Zorg ervoor dat je toestemming van de geldverstrekker om je woning te verhuren. Krijg je geen toestemming? Dan kun je de hypotheek oversluiten naar een zogenaamde verhuurhypotheek.

Vervolgens is het belangrijk om te weten of de geldverstrekker waarbij je de hypotheek afsluit voor de nieuwe woning de huurinkomsten meeneemt. Nemen ze de huurinkomsten niet mee? Dan moet je inkomen voldoende zijn om de lasten van 2 hypotheken te dragen.

Ben je van plan om te verhuizen en je huidige woning te gaan verhuren? Dan is het belangrijk dat je de juiste volgorde hanteert, een goede planning maakt en op tijd begint.

Heb je hier hulp bij nodig? Neem contact met mij op. In een vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je meer over de mogelijkheden.

Kan ik ook een verhuurhypotheek afsluiten als ik voor de eerste keer een huis koop om te verhuren?

Je kunt ook een verhuurhypotheek afsluiten als je voor de 1e keer een huis koopt om te verhuren. Omdat je dan nog geen ervaring hebt, word je door een geldverstrekker gezien als beginnend vastgoedbelegger. Je bent dan een consument.

Als consument kun je terecht bij geldverstrekkers die verhuurhypotheken aanbieden voor als je nog geen ervaring hebt met het verhuren van een woning.

Omdat je nog geen ervaring hebt, vindt de wetgever dat je extra beschermd moet worden. Dit houdt in dat er ook rekening wordt gehouden met je woonlasten in privé. En je inkomen moet hoog genoeg zijn om de lasten van de verhuurhypotheek te kunnen betalen.

Heb je nog geen huurder? Dan mag je wel rekening houden met toekomstige huurinkomsten. Hiervoor wordt uitgegaan van de markthuur. Dit wordt vastgesteld door een taxateur. Je hebt namelijk een taxatierapport nodig voor het afsluiten van een verhuurhypotheek. In dit rapport wordt door een gespecialiseerde taxateur aan de hand van de markthuur de marktwaarde in verhuurde staat vastgesteld.

Je hebt ook voldoende eigen geld nodig om een verhuurhypotheek af te kunnen sluiten. Je kunt tot maximaal 80 a 90 procent van de marktwaarde in verhuurde staat financieren. Stel je hebt een bedrag nodig van € 250.000. De marktwaarde in verhuurde staat is € 225.000. Als de geldverstrekker maximaal 80 procent van de marktwaarde wil uitlen dan kun je maximaal € 180.000 lenen. Je legt dan € 70.000 van je eigen geld in om de aankoop mogelijk te maken.

Wil je voor de eerste keer een woning kopen om te verhuren en weet je niet waar je moet beginnen? Neem contact met mij op. In een vrijblijvend adviesgesprek vertel ik je meer over de mogelijkheden.

Laatste blogberichten

Door mijn blogberichten te lezen blijf je op de hoogte de ontwikkelingen op hypotheekgebied en lees je voorbeelden van wat er mogelijk is op het gebied van verhuurhypotheken.

Wat is een goede hypotheekadviseur?

Wat is een goede hypotheekadviseur?

Je bent op zoek naar een goede hypotheekadviseur. Logisch, het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een woning, is waarschijnlijk de grootste financiële beslissingen uit jouw leven. Je wilt dan een adviseur hebben die goed is.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet alles over hypotheken. Ik werkte bij De Financiële Makelaar en VCN Hypotheekservice, waar ik advies gaf aan andere hypotheekadviseur en hen hielp met hun hypotheekaanvragen.

Ik heb daarom samengewerkt met veel adviseurs en weet precies waar een goede hypotheekadviseur aan moet voldoen.

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen:

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.