Woonnu Hypotheek

Woonnu B.V. is een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2020 en is een zelfstandige dochter van Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank). Woonnu is een nieuwe hypotheekaanbieder op de Nederlandse markt. Ons doel is je te helpen je huis te verduurzamen. We vinden namelijk dat duurzamer wonen voor iedereen mogelijk moet zijn.

De Woonnu hypotheek is geschikt voor mensen die een duurzaam huis willen kopen. Maar omdat de duurzaamheidskorting tijdens de rentevaste periode aangepast kan worden, is onze hypotheek ook een oplossing voor mensen die hun huidige huis willen verduurzamen.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je komt al in aanmerking voor een rentekorting vanaf een energielabel B.
  • Je kunt bij Woonnu kiezen voor alle rentevaste periodes tussen de 1 en 30 jaar.
  • Voor alle vormen van nieuwbouw heeft Woonnu een oplossing. Woonnu financiert kavelbouw, projectmatige bouw en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).
  • Je kunt gebruik maken van de Desktoptaxatie het goedkoper alternatief voor een uitgebreid taxatierapport.
  • Ook als je pas 1 jaar ondernemer bent, kun je bij Woonnu een hypotheek afsluiten.

 

Nadelen

  • Voor woningen vanaf energielabel D betaal je een renteopslag.
  • Als je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte wilt verlengen, betaal je daar mogelijk verlengingskosten voor.
  • Woonnu werkt met het principe van offerterente. Dat betekent dat als de rente op de datum van het passeren van de hypotheekakte is gedaald, je niet in aanmerking komt voor de lagere rente.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

14 + 1 =