Woonnu Hypotheek

Geschreven op: maart 10, 2023
Woonnu B.V. is een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2020 en is een zelfstandige dochter van Nationale-Nederlanden Bank N.V. (NN Bank). Woonnu is een nieuwe hypotheekaanbieder op de Nederlandse markt. Woonnu heeft als doel om je te helpen je huis te verduurzamen. Woonnu vindt dat duurzamer wonen voor iedereen mogelijk moet zijn.

De Woonnu hypotheek is geschikt voor mensen die een duurzaam huis willen kopen. Maar omdat de duurzaamheidskorting tijdens de rentevaste periode aangepast kan worden, is onze hypotheek ook een oplossing voor mensen die hun huidige huis willen verduurzamen.

Voordelen

  • Je komt al in aanmerking voor een rentekorting vanaf een energielabel B.
  • Je kunt bij Woonnu kiezen voor alle rentevaste periodes tussen de 1 en 30 jaar.
  • Voor alle vormen van nieuwbouw heeft Woonnu een oplossing. Woonnu financiert kavelbouw, projectmatige bouw en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).
  • Je kunt gebruik maken van de Desktoptaxatie het goedkoper alternatief voor een uitgebreid taxatierapport.
  • Ook als je pas 1 jaar ondernemer bent, kun je bij Woonnu een hypotheek afsluiten.

 

Nadelen

  • Voor woningen vanaf energielabel D betaal je een renteopslag.
  • Als je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte wilt verlengen, betaal je daar mogelijk verlengingskosten voor.
  • Woonnu werkt met het principe van offerterente. Dat betekent dat als de rente op de datum van het passeren van de hypotheekakte is gedaald, je niet in aanmerking komt voor de lagere rente.

 

Laatste blogberichten

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Je huurt op dit moment een woning, maar krijgt het aanbod om de huurwoning van de verhuurder te kopen. Je wilt weten wat een goede prijs voor de huurwoning is en of het mogelijk is om de woning te kopen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met veel ervaring in de verhuurmarkt. Daarnaast ben ik aankoopbegeleider en weet ik dus veel van het kopen van woningen.

Hieronder vertel ik alles over het kopen van een woning van een huurbaas. Ik vertel waarom particuliere huurders nu willen verkopen en wat de waarde van een verhuurde woning is.

Ik kan helpen bij het onderhandelen en kan de complete hypotheek in orde maken. Lees nu alles over het kopen van de huurwoning of plan direct een gratis gesprek met mij in.

Overwaarde opnemen voor verbouwing

De huizenmarkt in Nederland is overspannen, waardoor de prijzen enorm hoog staan. Het verhuizen naar een betere woning is daardoor lastig.

Je kunt er daarom ook aan denken om jouw huidige woning – die in waarde is gestegen – te verbouwen. Je kunt de overwaarde van jouw huis gebruiken om deze verbouwing te betalen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en hieronder vertel ik alles over het opnemen van de overwaarde voor het verbouwen van een woning. Je kunt ook meteen een gratis gesprek met me inplannen voor persoonlijk advies over het opnemen van de overwaarde voor een verbouwing.

Voordelen bij kopen van eerste woning

Voordelen bij kopen van eerste woning

Starters die hun eerste woning kopen, krijgen een aantal voordelen om het makkelijker te maken om een huis of appartement te kopen. Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik over alle voordelen die je hebt bij het kopen van het eerste huis…