Woonfonds Hypotheek

Woonfonds is een van de merken van Achmea en is een handelsnaam van Achmea Bank. Als geldverstrekker is Woonfonds al bijna 50 jaar actief. Woonfonds maakt graag woonwensen waar. Dat doen ze speciaal voor iedereen die nu en later van wonen wil genieten. Daarom biedt Woonfonds een ruim acceptatiebeleid voor zelfstandigen en voor woningverhuur.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt gebruik maken van een Desktoptaxatie, het goedkoper alternatief voor een uitgebreid taxatierapport. Bij Woonfonds mag je de Desktoptaxatie ook gebruiken voor een appartement.
  • Een ondernemer die pas 1 boekjaar heeft afgerond, kan een hypotheek afsluiten bij Woonfonds.
  • Woonfonds biedt een woningverhuur hypotheek aan. Ideaal voor als je een huis wilt financieren waar je niet zelf in gaat wonen.
  • Verhuur je een woning? Dan kan je de huuropbrengsten bij Woonfonds meenemen als inkomen voor de hypotheekaanvraag.
  • Ontvang je variabele inkomensbestanddelen zoals overwerk, provisie en/of een onregelmatigheidstoeslag? Dan kan je dit voor 100% meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.

 

Nadelen

  • Het is niet mogelijk dat bijvoorbeeld je ouders mede hoofdelijk schuldenaar worden waardoor je meer kan lenen.
  • Ga je verhuizen en heb je de huidige woning nog niet verkocht dan mag je bestaande hypotheek niet hoger zijn dan 90% van de marktwaarde en deze marktwaarde mag niet hoger zijn dan € 750.000.
  • Ontvang je inkomen uit een Persoons Gebonden Budget (PGB) dan kan je dat niet meenemen als inkomen voor de hypotheekaanvraag.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

7 + 11 =