Vista hypotheek

Vista Hypotheken is opgericht in 2018 en is een dochteronderneming van Rabobank. Vista Hypotheken is een actieve speler. We maken hypotheken graag simpel en verstrekken hypotheken met duidelijke acceptatiecriteria en goede voorwaarden.

Vista Hypotheken is een nieuwe speler dat zie je terug in de moderne voorwaarden en een ruim beleid om verduurzamen van woningen te stimuleren.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Vista Hypotheken hanteert het dagrente principe. Dat betekent dat als op de datum van het passeren van de hypotheekakte de rente is gedaald dat je in aanmerking komt voor die lagere rente.
  • Ben je een arts in opleiding, wetenschappelijk onderzoeker of promovendus? Dan wordt er bij een tijdelijk contract zonder een intentieverklaring uitgegaan van het actuele inkomen voor de hypotheekaanvraag.
  • Bij Vista Hypotheken kun je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte van 3 maanden kosteloos verlengen. Bij nieuwbouw kun je met 9 maanden verlengen en bij een bestaande woning kun je met 3 maanden verlengen.
  • Je kan bij Vista 100% boetevrij aflossen als je aflost uit eigen middelen.
  • Als je een woning bezit of koopt met een energielabel A dan kom je in aanmerking voor rentekorting.

 

Nadelen

  • Sluit je een hypotheek af in combinatie met een bouwdepot voor een bestaande woning dan is de rentevergoeding over het saldo in het bouwdepot 1% lager dan de hypotheekrente die jet betaalt.
  • Heb je een BKR registratie A of A1 met herstelmelding op een praktische einddatum dan kom je bij Vista niet in aanmerking voor een hypotheek.
  • Bij Vista is het niet mogelijk om een gedeelte van je hypotheek te gebruiken voor consumptieve doeleinden (bijvoorbeeld aankoop van een auto een bedrag om vrij te besteden).

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

7 + 7 =