Syntrus Achmea Hypotheek

Al meer dan 50 jaar is Syntrus Achmea actief als geldverstrekker. Onderdeel van Achmea waaronder ook de merken Attens, Centraal Beheer en Woonfonds vallen. Syntrus Achmea is de opvolger en beheerder van het PVF Particulier Hypothekenfonds. Het geld dat Syntrus Achmea uitleent wordt verstrekt door 50 pensioenfondsen en bekende verzekeraars.

Door de jarenlange ervaring van Syntrus en dat Syntrus onderdeel uitmaakt van Achmea zie je terug in de werkwijze. Een groot team ervaren mensen beoordelen je hypotheekaanvraag. De ervaren mensen zijn in staat om mee te denken in een oplossing die bij jou situatie past.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Sluit je een aflossingsvrije hypotheek af? Dan betaal je bij Syntrus Achmea geen renteopslag.
  • Je kunt bij Syntrus Achmea consumptief lenen bijvoorbeeld voor de aankoop van een auto of om vrij te besteden. Dit kan ook als je 100 procent van de marktwaarde leent.
  • Je kunt gebruik maken van de Desktop Taxatie, een goedkoper alternatief. Sluit je een hypotheek af zonder Nationale Hypotheek Garantie dan kun je in sommige gevallen ook gebruik maken van de WOZ waarde.
  • Heb je huuropbrengsten? Dan kun je dit meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
  • Ben je ondernemer en vraag je een hypotheek aan zonder Nationale Hypotheek Garantie? Dan stelt Syntrus Achmea zelf het inkomen vast en hoef je geen extra kosten te maken voor een Inkomensverklaring.
  • Leen je bij familie? Dan worden de lasten niet meengenomen in de hypotheekaanvraag als de lening < € 100.000 is en de lasten van de lening jaarlijks worden terugbetaald middels een schenking.

 

Nadelen

  • De Basis hypotheek heeft een geldigheidsduur van 4 maanden en kan niet worden verlengd. Een langere geldigheidsduur is mogelijk bij de Comfort hypotheek, de geldigheidsduur is dan 9 maanden.
  • Is rente van de Basis hypotheek op de datum dat de hypotheekakte passeert gedaald dan krijg je niet de lagere rente en blijft de rente vermeld in de hypotheekofferte van toepassing. De Comfort hypotheek heeft wel dagrente en dan profiteer je wel van een rentedaling op passeerdatum.
  • Als je de getekende hypotheekofferte annuleert dan betaal je over de hoofdsom 0,5% annuleringskosten.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

4 + 6 =