Robuust hypotheken

Robuust Hypotheken is een van de merken van Conneqt, een distributiemanager van hypotheeklabels. Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust Groep. Een van de andere bekende merken van de Blauwtrust Groep is De Hypotheker.

Robuust Hypotheken is door Conneqt opgericht in 2018. Robuust Hypotheken werkt voor het verstrekken van hypotheken samen met Aegon. Met de ruime ervaring van Aegon is Robuust in staat om voor een grote groep klanten passende hypotheken aan te bieden. Robuust Hypotheken biedt rentes aan in alle mogelijk rentevaste perioden, zo kun je kiezen voor een variabele rente maar ook voor een rente voor 30 jaar vast.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt de geldigheidsduur van de hypotheekofferte kosteloos verlengen. Bij bestaande bouw is de totale geldigheidsduur 6 maanden zonder verlengingskosten en bij nieuwbouw is de totale geldigheidsduur 12 maanden. Na 6 maanden betaal je bij een nieuwbouwwoning mogelijk verleningskosten.
  • Ga je scheiden en wil je een andere woning kopen? Bij Robuust kun je al een hypotheek aanvragen op het moment dat het echtscheidingsconvenant definitief is en het verzoekschrift voor de echtscheiding is ingediend.
  • Je kunt samen met een familielid een hypotheek afsluiten bij Robuust. Bijvoorbeeld samen met je broer of zus of met je ouders.
  • Sluit je een hypotheek af zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en breng je eigen geld in? Dan hoef je de eigen middelen niet vooraf aan te tonen.
  • Sluit je een hypotheek af tot 90 procent van de marktwaarde? Dan kun je gebruik maken van de Desktop Taxatie, een goedkoper alternatief voor een uitgebreide taxatie.

 

Nadelen

  • De risico opslag laten verlagen als gevolg van een waardestijging van je huis kan pas bij het aflopen van de rentevaste periode.
  • Een zelfstandig ondernemer kan bij het afsluiten van een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) maximaal 90% van de marktwaarde lenen.
  • Wil je geld lenen voor een consumptieve uitgave (aankoop auto of om vrij te besteden)? Dat is niet mogelijk bij Robuust Hypotheken.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

14 + 5 =