Robuust hypotheken

Geschreven op: maart 10, 2023
Robuust Hypotheken is een van de merken van Conneqt, een distributiemanager van hypotheeklabels. Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust Groep. Een van de andere bekende merken van de Blauwtrust Groep is De Hypotheker.

Robuust Hypotheken is door Conneqt opgericht in 2018. Robuust Hypotheken werkt voor het verstrekken van hypotheken samen met Aegon. Met de ruime ervaring van Aegon is Robuust in staat om voor een grote groep klanten passende hypotheken aan te bieden. Robuust Hypotheken biedt rentes aan in alle mogelijk rentevaste perioden, zo kun je kiezen voor een variabele rente maar ook voor een rente voor 30 jaar vast.

Voordelen

  • Je kunt de geldigheidsduur van de hypotheekofferte kosteloos verlengen. Bij bestaande bouw is de totale geldigheidsduur 6 maanden zonder verlengingskosten en bij nieuwbouw is de totale geldigheidsduur 12 maanden. Na 6 maanden betaal je bij een nieuwbouwwoning mogelijk verleningskosten.
  • Ga je scheiden en wil je een andere woning kopen? Bij Robuust kun je al een hypotheek aanvragen op het moment dat het echtscheidingsconvenant definitief is en het verzoekschrift voor de echtscheiding is ingediend.
  • Je kunt samen met een familielid een hypotheek afsluiten bij Robuust. Bijvoorbeeld samen met je broer of zus of met je ouders.
  • Sluit je een hypotheek af zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en breng je eigen geld in? Dan hoef je de eigen middelen niet vooraf aan te tonen.
  • Sluit je een hypotheek af tot 90 procent van de marktwaarde? Dan kun je gebruik maken van de Desktop Taxatie, een goedkoper alternatief voor een uitgebreide taxatie.

 

Nadelen

  • De risico opslag laten verlagen als gevolg van een waardestijging van je huis kan pas bij het aflopen van de rentevaste periode.
  • Een zelfstandig ondernemer kan bij het afsluiten van een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) maximaal 90% van de marktwaarde lenen.
  • Wil je geld lenen voor een consumptieve uitgave (aankoop auto of om vrij te besteden)? Dat is niet mogelijk bij Robuust Hypotheken.

 

Laatste blogberichten

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen:

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Je huurt op dit moment een woning, maar krijgt het aanbod om de huurwoning van de verhuurder te kopen. Je wilt weten wat een goede prijs voor de huurwoning is en of het mogelijk is om de woning te kopen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met veel ervaring in de verhuurmarkt. Daarnaast ben ik aankoopbegeleider en weet ik dus veel van het kopen van woningen.

Hieronder vertel ik alles over het kopen van een woning van een huurbaas. Ik vertel waarom particuliere huurders nu willen verkopen en wat de waarde van een verhuurde woning is.

Ik kan helpen bij het onderhandelen en kan de complete hypotheek in orde maken. Lees nu alles over het kopen van de huurwoning of plan direct een gratis gesprek met mij in.