Nationale Nederlanden Hypotheek

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die naast hypotheken ook producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale Nederlanden bestaat al meer dan 175 jaar. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group.

Nationale Nederlanden is een echte brede financieel dienstverlener en hypotheken mag dan niet ontbreken. Met een ruim acceptatiebeleid en hypotheekrentes verdeeld over een groot aantal risicoklassen zorgt ervoor dat veel klanten bij Nationale Nederlanden terecht kunnen.

Voordelen

  • Of je een nieuwbouwwoning koopt binnen een project of als je zelf een nieuwe woning wilt laten bouwen, bij Nationale Nederlanden kun je bijna alle vormen van nieuwbouw financieren.
  • Als je een bouwkavel koopt en de omgevingsvergunning is nog niet afgegeven dan kun je onder voorwaarden een hypotheek afsluiten bij Nationale Nederlanden.
  • Bij Nationale Nederlanden kun je een bestaande spaarhypotheek voortzetten in een bankspaarhypotheek van Nationale Nederlanden.
  • Nationale Nederlanden heeft een verhuurhypotheek, de oplossing voor als je een woning wilt kopen om te verhuren.
  • Je kunt huuropbrengsten meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.
  • Gaan jij en je partner uit elkaar en verkoop je het huis? Dan kun je ieder voor 50% of in een andere verhouding gebruik maken van de meeneemregeling Heb je op dit moment een lage rente dan kun je beiden voor een gedeelte deze lage rente behouden.

 

Nadelen

  • Wil je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte verlengen? Dan betaal je daar altijd kosten voor.
  • Je mag maximaal 10% van de oorspronkelijke hoofdsom jaarlijks boetevrij aflossen.
  • Nationale Nederlanden biedt geen Energiebespaarbudget aan, dit betekent dat je altijd vooraf de energiebesparende voorzieningen moet specificeren.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Je bent van plan om in 2023 of 2024 een hypotheek af te sluiten. Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor een rentevaste periode. Je kunt kiezen voor een variabele, korte of lange rentevaste periode. Je wilt nu weten of het slim is om de hypotheekrente lang vast te zetten.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over het (lang) vastzetten van de hypotheekrente.

Ik vertel wat de voor- en nadelen zijn van een lange rentevaste periode en leg uit hoe jij het beste deze keuze kunt maken. Ik kan als adviseur natuurlijk ook persoonlijk advies geven over de duur van de rentevaste periode die het beste bij jou past.

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Ieder jaar veranderen er allerlei hypotheekregels. In 2024 worden er ook weer allerlei regels gewijzigd en komen er nieuwe regels bij.

Je wilt weten welke regels er allemaal veranderen in 2024 om er vervolgens slim op in te spelen. Jouw maximale leencapaciteit kan bijvoorbeeld hoger of lager uitvallen in 2024, waardoor het misschien slimmer is om in 2023 nog een huis te kopen – of juist te wachten tot 2024.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner. Ik weet als een van de eerste welke regels en hypotheeknormen allemaal veranderen, omdat ik dagelijks met hypotheken bezig ben.

Je leest hieronder alles over de nieuwe regels voor 2024. Wanneer er nieuwe regels of normen bij komen, voeg ik deze toe aan deze pagina. Ontdek nu welke regels en normen wijzigen: 

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Als jij een huis koopt, moet je niet alleen geld hebben om het huis te kunnen kopen, maar ook om de bijkomende kosten te betalen. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten voor hypotheekadvies. Deze bijkomende kosten noemen we ”kosten koper (k.k.)”.

Vaak wordt er spaargeld (of een schenking) gebruikt om deze kosten koper te betalen, maar wat als jij geen spaargeld hebt? Zijn deze kosten dan mee te financieren?

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over kosten koper en het meefinancieren van deze kosten…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

1 + 10 =