Nationale Nederlanden Hypotheek

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die naast hypotheken ook producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale Nederlanden bestaat al meer dan 175 jaar. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group.

Nationale Nederlanden is een echte brede financieel dienstverlener en hypotheken mag dan niet ontbreken. Met een ruim acceptatiebeleid en hypotheekrentes verdeeld over een groot aantal risicoklassen zorgt ervoor dat veel klanten bij Nationale Nederlanden terecht kunnen.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Of je een nieuwbouwwoning koopt binnen een project of als je zelf een nieuwe woning wilt laten bouwen, bij Nationale Nederlanden kun je bijna alle vormen van nieuwbouw financieren.
  • Als je een bouwkavel koopt en de omgevingsvergunning is nog niet afgegeven dan kun je onder voorwaarden een hypotheek afsluiten bij Nationale Nederlanden.
  • Bij Nationale Nederlanden kun je een bestaande spaarhypotheek voortzetten in een bankspaarhypotheek van Nationale Nederlanden.
  • Nationale Nederlanden heeft een verhuurhypotheek, de oplossing voor als je een woning wilt kopen om te verhuren.
  • Je kunt huuropbrengsten meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.

 

Nadelen

  • Wil je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte verlengen? Dan betaal je daar altijd kosten voor.
  • Je mag maximaal 10% van de oorspronkelijke hoofdsom jaarlijks boetevrij aflossen.
  • Nationale Nederlanden biedt geen Energiebespaarbudget aan, dit betekent dat je altijd vooraf de energiebesparende voorzieningen moet specificeren.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

15 + 5 =