Nationale Nederlanden Hypotheek

Geschreven op: maart 10, 2023
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die naast hypotheken ook producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale Nederlanden bestaat al meer dan 175 jaar. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group.

Nationale Nederlanden is een echte brede financieel dienstverlener en hypotheken mag dan niet ontbreken. Met een ruim acceptatiebeleid en hypotheekrentes verdeeld over een groot aantal risicoklassen zorgt ervoor dat veel klanten bij Nationale Nederlanden terecht kunnen.

Voordelen

  • Of je een nieuwbouwwoning koopt binnen een project of als je zelf een nieuwe woning wilt laten bouwen, bij Nationale Nederlanden kun je bijna alle vormen van nieuwbouw financieren.
  • Als je een bouwkavel koopt en de omgevingsvergunning is nog niet afgegeven dan kun je onder voorwaarden een hypotheek afsluiten bij Nationale Nederlanden.
  • Bij Nationale Nederlanden kun je een bestaande spaarhypotheek voortzetten in een bankspaarhypotheek van Nationale Nederlanden.
  • Nationale Nederlanden heeft een verhuurhypotheek, de oplossing voor als je een woning wilt kopen om te verhuren.
  • Je kunt huuropbrengsten meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.
  • Gaan jij en je partner uit elkaar en verkoop je het huis? Dan kun je ieder voor 50% of in een andere verhouding gebruik maken van de meeneemregeling Heb je op dit moment een lage rente dan kun je beiden voor een gedeelte deze lage rente behouden.

 

Nadelen

  • Wil je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte verlengen? Dan betaal je daar altijd kosten voor.
  • Je mag maximaal 10% van de oorspronkelijke hoofdsom jaarlijks boetevrij aflossen.
  • Nationale Nederlanden biedt geen Energiebespaarbudget aan, dit betekent dat je altijd vooraf de energiebesparende voorzieningen moet specificeren.

 

Laatste blogberichten

Roel Wonders opgenomen in overzicht van beste adviseurs van Nederland

Roel Wonders opgenomen in overzicht van beste adviseurs van Nederland

Advieskeuze is een onafhankelijke website die in 2011 is opgericht. Op deze website kunnen mensen hun financieel dienstverlener beoordelen door middel van reviews. Op advieskeuze staan bijvoorbeeld verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs en makelaars.

Vanaf 2022 maakt deze review website een ‘’Advieskeuze Topselectie’’. In deze selectie zijn de beste adviseurs van Nederland opgenomen.

Roel Wonders is opgenomen in deze ranklijst van beste adviseurs in Nederland.

Voorbeeldbrief bod uitbrengen op een huis

Voorbeeldbrief bod uitbrengen op een huis

Je hebt een woning gevonden, die jij graag wilt kopen. Je wilt daarom een bod uitbrengen op deze woning, maar hebt daarvoor een brief nodig. Je weet misschien niet wat er in deze brief moet komen te staan.

Daarom heb ik een voorbeeldbrief gemaakt waarmee jij een bod kan uitbrengen. Je kunt deze gratis downloaden, invullen en versturen.

Als erkend hypothecair planner vertel ik ook wat je allemaal moet weten voor je een bod kunt uitbrengen. Je kunt ook meteen even een gratis gesprek met mij inplannen.

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in 2024

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in 2024

In 2022 werden maar liefst 101.400 hypotheken afgesloten met Nationale Hypotheek Garantie, maar wat is dat precies?

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik wat NHG is, wat de voor- en nadelen zijn en welke voorwaarden er in 2024 gelden.

Je kunt ook makkelijk zien wat de actuele hypotheekrente voor een hypotheek met NHG is: