Nationale Nederlanden Hypotheek

Geschreven op: maart 10, 2023
Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die naast hypotheken ook producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale Nederlanden bestaat al meer dan 175 jaar. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group.

Nationale Nederlanden is een echte brede financieel dienstverlener en hypotheken mag dan niet ontbreken. Met een ruim acceptatiebeleid en hypotheekrentes verdeeld over een groot aantal risicoklassen zorgt ervoor dat veel klanten bij Nationale Nederlanden terecht kunnen.

Voordelen

  • Of je een nieuwbouwwoning koopt binnen een project of als je zelf een nieuwe woning wilt laten bouwen, bij Nationale Nederlanden kun je bijna alle vormen van nieuwbouw financieren.
  • Als je een bouwkavel koopt en de omgevingsvergunning is nog niet afgegeven dan kun je onder voorwaarden een hypotheek afsluiten bij Nationale Nederlanden.
  • Bij Nationale Nederlanden kun je een bestaande spaarhypotheek voortzetten in een bankspaarhypotheek van Nationale Nederlanden.
  • Nationale Nederlanden heeft een verhuurhypotheek, de oplossing voor als je een woning wilt kopen om te verhuren.
  • Je kunt huuropbrengsten meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.
  • Gaan jij en je partner uit elkaar en verkoop je het huis? Dan kun je ieder voor 50% of in een andere verhouding gebruik maken van de meeneemregeling Heb je op dit moment een lage rente dan kun je beiden voor een gedeelte deze lage rente behouden.

 

Nadelen

  • Wil je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte verlengen? Dan betaal je daar altijd kosten voor.
  • Je mag maximaal 10% van de oorspronkelijke hoofdsom jaarlijks boetevrij aflossen.
  • Nationale Nederlanden biedt geen Energiebespaarbudget aan, dit betekent dat je altijd vooraf de energiebesparende voorzieningen moet specificeren.

 

Laatste blogberichten

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen:

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Je huurt op dit moment een woning, maar krijgt het aanbod om de huurwoning van de verhuurder te kopen. Je wilt weten wat een goede prijs voor de huurwoning is en of het mogelijk is om de woning te kopen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met veel ervaring in de verhuurmarkt. Daarnaast ben ik aankoopbegeleider en weet ik dus veel van het kopen van woningen.

Hieronder vertel ik alles over het kopen van een woning van een huurbaas. Ik vertel waarom particuliere huurders nu willen verkopen en wat de waarde van een verhuurde woning is.

Ik kan helpen bij het onderhandelen en kan de complete hypotheek in orde maken. Lees nu alles over het kopen van de huurwoning of plan direct een gratis gesprek met mij in.