MUNT hypotheken

MUNT Hypotheken is de snelst groeiende, onafhankelijke hypotheekaanbieder van Nederland. De hypotheken worden door MUNT verstrekt met geld van pensioenfondsen en institutionele beleggers. Met goede voorwaarden, aantrekkelijke rentes en een duidelijk en zorgeloos proces.

In 2014 is MUNT opgericht en behoort tot de 10 grootste hypotheekaanbieders van Nederland. MUNT wil de beste geldverstrekker van Nederland zijn.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • MUNT Hypotheken werkt volgens het dagrente principe. Dat betekent dat MUNT controleert of de rente op passeerdatum van de hypotheekakte is gedaald. Je krijgt dan de laagste van de rente uit de hypotheekofferte en de rente op passeerdatum aangeboden.
  • Je kunt bij MUNT Hypotheken voor hypotheekaanvragen zonder Nationale Hypotheek Garantie een bedrijfsresultaatafhankelijke bonus die je via je werkgever ontvangen meenemen als inkomen.
  • Inkomen uit verhuur kun je voor een hypotheekaanvraag zonder Nationale Hypotheek Garantie meenemen als inkomen.
  • Een prefab houtenwoning, een houtskeletbouw woning of crosslaminated timber (CLT) woningen met een betonnen fundering en die gebouwd is na 2012 kun je bij MUNT financieren.
  • Sluit je naast de hypotheek bij MUNT een familielening af? Dan mag je bij MUNT de lasten buiten beschouwing laten als de jaarlast wordt terugbetaald middels een (vastgelegde) jaarlijkse schenking.
  • Je kunt inkomen uit Persoons Gebonden Budget meenemen als inkomen voor de hypotheekaanvraag, aan degene wie zorg wordt verleend mag geen familie zijn.
  • Je kunt gebruik maken van een Desktop Taxatie voor een hypotheekaanvraag bij MUNT. Dit is een goedkoper alternatief voor een uitbreid taxatierapport.

 

Nadelen

  • Voor het afsluiten van een overbruggingshypotheek betaal je bij MUNT eenmalig afsluitkosten van € 500.
  • Als je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte wilt verlengen dan betaal je mogelijk verlengingskosten.
  • Ben je ondernemer en wil je een hypotheek afsluiten bij MUNT? Dan ben je verplicht om een Inkomensverklaring voor ondernemers op te laten stellen door Raadhuys of Zakelijk Inkomen.

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

14 + 3 =