Moneyou hypotheek

Geschreven op: maart 10, 2023
Moneyou is een 100% dochteronderneming van ABN AMRO. In 2001 is Moneyou gestart met het verstrekken van hypotheken. Voorheen was de hypotheek van Moneyou alleen online af te sluiten.

Sinds 2021 kan je nu ook de Moneyou Hypotheek ook afsluiten via een onafhankelijk hypotheekadviseur.

Voordelen

  • Voor een hypotheekaanvraag zonder Nationale Hypotheek Garantie is een maximaal hypotheek mogelijk van € 1.000.000.
  • Als je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte wilt verlengen, kan je de geldigheidsduur kosteloos met 90 dagen verlengen.
  • Voor hypotheken zonder Nationale Hypotheek Garantie hanteert Moneyou 5 verschillende risicoklassen.

 

Nadelen

  • Moneyou biedt alleen de hypotheekvormen aflossingsvrij en annuïteiten aan.
  • De rente in de hypotheekofferte blijft van toepassing ook als de rente op de datum van het passeren van de hypotheekakte gedaald is.
  • Ben je nog geen 3 jaar ondernemer? Dan kun je bij Moneyou geen hypotheek afsluiten.

 

Laatste blogberichten

Wat is een goede hypotheekadviseur?

Wat is een goede hypotheekadviseur?

Je bent op zoek naar een goede hypotheekadviseur. Logisch, het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een woning, is waarschijnlijk de grootste financiële beslissingen uit jouw leven. Je wilt dan een adviseur hebben die goed is.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet alles over hypotheken. Ik werkte bij De Financiële Makelaar en VCN Hypotheekservice, waar ik advies gaf aan andere hypotheekadviseur en hen hielp met hun hypotheekaanvragen.

Ik heb daarom samengewerkt met veel adviseurs en weet precies waar een goede hypotheekadviseur aan moet voldoen.

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen: