Lot Hypotheek

Lot Hypotheken is in 2020 opgericht door NIBC Bank. Lot Hypotheken wil dat je een hypotheek kunt afsluiten zonder spannende momenten of gedoe met allerlei papierwerk.

Lot Hypotheken wil dat je een hypotheek kunt afsluiten op een makkelijke, begrijpelijke en snelle manier. Zonder ingewikkeld gedoe.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt gebruik maken van een Desktop Taxatie voor een hypotheekaanvraag, dit is een goedkoper alternatief voor een uitgebreid taxatierapport.
  • Als je de woning wilt verduurzamen om je energielasten te verlagen biedt Lot Hypotheken een duurzaamheidshypotheek. Tegen een lagere rente kan de klant maximaal 35.000 euro lenen dat in uiterlijk 15 jaar weer volledig wordt terugbetaald.
  • Je kunt een hypotheek bij Lot afsluiten met en zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Het maximale hypotheekbedrag voor een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is € 1.000.000.
  • Na het aanleveren van alle documenten wordt binnen 1 werkdag je hypotheekaanvraag beoordeeld.
  • Een extra aflossing met eigen geld kan boetevrij.
  • De risicoklasse daalt automatisch mee bij aflossingen, zowel door de maandelijkse aflossingen als door extra aflossingen. Lot Hypotheken heeft 6 verschillende risicoklassen hierdoor daal je eerder naar een lagere rente.

Nadelen

  • Inkomen op basis van een arbeidsmarktscan of perspectief verklaring wordt niet meegenomen als inkomen.
  • Je kunt huuropbrengsten niet meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.
  • Je kunt niet samen met een familielid een hypotheek afsluiten bij Lot Hypotheken.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

14 + 3 =