Lloyds Bank hypotheek

Geschreven op: maart 10, 2023
De hypotheek van Lloyds Bank wordt verstrekt door Lloyds Banking Group en is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten waaronder dus ook hypotheken. Meer dan 150.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij Lloyds Bank afgesloten of een spaarrekening geopend.

Lloyds Banking Group is actief in 6 landen. In Groot-Brittannië heeft Lloyds Bank meer dan 26 miljoen klanten. Daar is Lloyds Bank de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Eén op de drie Britten bankiert bij Lloyds Bank. 

Over Lloyds Bank hypotheek

De hypotheek van Lloyds Bank wordt verstrekt door Lloyds Banking Group en is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten waaronder dus ook hypotheken. In Nederland hebben zo’n 150.000 mensen een hypotheek of spaarrekening bij Lloyds Bank.

Lloyds Banking Group is actief in 6 landen. In Groot-Brittannië heeft Lloyds Bank meer dan 26 miljoen klanten. In Groot-Brittannië is Lloyds Bank de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Eén op de drie Britten bankiert bij Lloyds Bank.

Actief sinds: 1966
Onderdeel van: Lloyds Banking Group

Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 200 83 88

maandag t/m vrijdag: 8.30 uur – 17.30 uur

Advies: 0418-700550

Maandag t/m zaterdag: 9.00 – 18.00 uur

Hypotheken van Lloyds Bank

 

Hypotheekvormen

Deze hypotheekaanbieder biedt de volgende hypotheekvormen aan:

 • Aflossingsvrij
 • Annuïteiten
 • Lineair

 

Voor- en nadelen volgens Roel Wonders

Hieronder geef ik aan wat de voor- en nadelen zijn van deze hypotheekaanbieder.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld en ben erkend hypothecair planner. Daarmee heb ik langer doorgeleerd dan de ”standaard hypotheekadviseur”, waardoor ik beter in staat ben om de kwaliteit van hypotheken te beoordelen.

Ik heb de voorwaarden van deze hypotheekaanbieder doorgenomen en ben tot de volgende plus- en minpunten gekomen:

Voordelen

 • Lloyds Bank hanteert het dagrente principe. Dat betekent dat als de rente op de datum dat de hypotheekakte wordt getekend lager is, je deze lagere rente alsnog krijgt.
 • Lloyds Bank heeft een ruim aanbod van rentes en rentevaste perioden. Je kunt bij Lloyds Bank ook kiezen voor een variabele rente. Lloyds Bank biedt lage rentes aan voor 10, 15, 20 en 30 jaar vast.
 • Lloyds Bank biedt ook een verhuurhypotheek aan, dat betekent dat je ook een hypotheek bij Lloyds Bank kan afsluiten voor een woning die je wilt gaan verhuren.
 • Heb je een aflopend krediet? Dan neemt Lloyds Bank de werkelijke last mee in de hypotheekaanvraag.
 • Heb je een BKR registratie en voldoe je aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie dan heb je een grote kans dat je bij Lloyds Bank een hypotheek kan afsluiten.

 

Nadelen

 • Sluit je een hypotheek af zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) dan mag je hypotheek niet meer bedragen dan 90% van de marktwaarde van de woning.
 • Een bonus uitkering, inkomsten uit provisie of overwerk mag je voor maximaal 20% van je vast inkomen meenemen in een hypotheekaanvraag.
 • Als je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte wilt verlengen betaal je mogelijk verlengingskosten.
Roel Wonders hypotheken

Algemene voorwaarden van Lloyds Bank hypotheek

Hypotheekrente van Lloyds Bank hypotheek

Vergelijk nu alle rentestanden van Lloyds Bank met de rentes van andere aanbieders. Ontdek de rentetarieven voor de verschillende aflosvormen, de tariefklassen en de rentevast periodes.

Vergelijk nu alle rentes:

Advies nodig?

bereikbaar van ma t/m za van 8.30 – 18.00u

0418-700550

Direct met mij aan de telefoon

E-mail

Binnen 2 werkdagen een reactie

Whatsapp

Binnen 60 minuten een reactie

Roel Wonders hypotheekadvies

Kosten hypotheekadvies voor een

 • Aankoop woning € 2.495
 • Aankoop eerste woning € 2.150
 • Oversluiten huidige hypotheek € 2.245
 • Wijzigen hypotheek door einde relatie € 2.245
 • Woning verbouwen € 1.450
 • Woning verduurzamen € 1.295
 • Overwaarde opnemen € 1.450
 • Woning kopen om te verhuren € 2.650
 • Woning aanhouden om te verhuren € 2.650

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Je bent van plan om in 2023 of 2024 een hypotheek af te sluiten. Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor een rentevaste periode. Je kunt kiezen voor een variabele, korte of lange rentevaste periode. Je wilt nu weten of het slim is om de hypotheekrente lang vast te zetten.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over het (lang) vastzetten van de hypotheekrente.

Ik vertel wat de voor- en nadelen zijn van een lange rentevaste periode en leg uit hoe jij het beste deze keuze kunt maken. Ik kan als adviseur natuurlijk ook persoonlijk advies geven over de duur van de rentevaste periode die het beste bij jou past.

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Ieder jaar veranderen er allerlei hypotheekregels. In 2024 worden er ook weer allerlei regels gewijzigd en komen er nieuwe regels bij.

Je wilt weten welke regels er allemaal veranderen in 2024 om er vervolgens slim op in te spelen. Jouw maximale leencapaciteit kan bijvoorbeeld hoger of lager uitvallen in 2024, waardoor het misschien slimmer is om in 2023 nog een huis te kopen – of juist te wachten tot 2024.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner. Ik weet als een van de eerste welke regels en hypotheeknormen allemaal veranderen, omdat ik dagelijks met hypotheken bezig ben.

Je leest hieronder alles over de nieuwe regels voor 2024. Wanneer er nieuwe regels of normen bij komen, voeg ik deze toe aan deze pagina. Ontdek nu welke regels en normen wijzigen: 

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Als jij een huis koopt, moet je niet alleen geld hebben om het huis te kunnen kopen, maar ook om de bijkomende kosten te betalen. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten voor hypotheekadvies. Deze bijkomende kosten noemen we ”kosten koper (k.k.)”.

Vaak wordt er spaargeld (of een schenking) gebruikt om deze kosten koper te betalen, maar wat als jij geen spaargeld hebt? Zijn deze kosten dan mee te financieren?

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over kosten koper en het meefinancieren van deze kosten…