Lloyds Bank hypotheek

De hypotheek van Lloyds Bank wordt verstrekt door Lloyds Banking Group en is sinds 1966 actief in Nederland met bancaire producten waaronder dus ook hypotheken. Meer dan 150.000 Nederlanders hebben een hypotheek bij Lloyds Bank afgesloten of een spaarrekening geopend.

Lloyds Banking Group is actief in 6 landen. In Groot-Brittannië heeft Lloyds Bank meer dan 26 miljoen klanten. Daar is Lloyds Bank de grootste in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en credit cards. Eén op de drie Britten bankiert bij Lloyds Bank. 

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Lloyds Bank hanteert het dagrente principe. Dat betekent dat als de rente op de datum dat de hypotheekakte wordt getekend lager is, je deze lagere rente alsnog krijgt.
  • Lloyds Bank heeft een ruim aanbod van rentes en rentevaste perioden. Je kunt bij Lloyds Bank ook kiezen voor een variabele rente. Lloyds Bank biedt lage rentes aan voor 10, 15, 20 en 30 jaar vast.
  • Lloyds Bank biedt ook een verhuurhypotheek aan, dat betekent dat je ook een hypotheek bij Lloyds Bank kan afsluiten voor een woning die je wilt gaan verhuren.
  • Heb je een aflopend krediet? Dan neemt Lloyds Bank de werkelijke last mee in de hypotheekaanvraag.
  • Heb je een BKR registratie en voldoe je aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie dan heb je een grote kans dat je bij Lloyds Bank een hypotheek kan afsluiten.

 

Nadelen

  • Sluit je een hypotheek af zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) dan mag je hypotheek niet meer bedragen dan 90% van de marktwaarde van de woning.
  • Een bonus uitkering, inkomsten uit provisie of overwerk mag je voor maximaal 20% van je vast inkomen meenemen in een hypotheekaanvraag.
  • Als je de geldigheidsduur van de hypotheekofferte wilt verlengen betaal je mogelijk verlengingskosten.

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

7 + 14 =