ING hypotheek

Samen met ABN AMRO en Rabobank behoort ING Bank tot de 3 grootste geldverstrekkers van Nederland. Net als bij ABN AMRO geldt ook voor ING Bank dat ze verstand hebben van hypotheken.

Je kunt bij ING Bank terecht voor maatwerk en voor een groot groep klanten hebben ze allerlei soorten oplossingen.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt bij ING Bank een hypotheek afsluiten als je een A-melding of 1 codering hebt op een lening of hypotheek die is afgelost of als deze melding op moment van aanvraag is hersteld.
  • Ben je een arts of huisarts in opleiding en heb je een tijdelijk dienstverband dan kan onder voorwaarden het inkomen worden meegenomen alsof er sprake is van een vast dienstverband.
  • Ben je ondernemer dan wordt het inkomen door ING Bank zelf vastgesteld en hoef je geen extra kosten te maken voor een Inkomensverklaring. Dit geldt ook voor hypotheekaanvragen met Nationale Hypotheek Garantie.
  • Je kunt onder voorwaarden gebruik maken van een Desktop Taxatie, een goedkoper alternatief voor een uitgebreid taxatierapport.
  • Je kunt onder voorwaarden een woonboerderij financieren met een hypotheek van ING Bank.
  • Onder voorwaarden kunnen huuropbrengsten worden meegenomen als inkomen voor de hypotheekaanvraag.
  • Je kunt onder voorwaarden een hypotheek bij ING Bank afsluiten voor een recreatiewoning.

 

Nadelen

  • Als je bij je ouders geld leent waarbij je ouders ieder jaar voornemens zijn om de jaarlasten terug te schenken dan neemt ING Bank wel een financiële verplichting hiervoor mee waardoor je bij ING Bank minder kunt lenen.
  • Ontvang je inkomen uit een Persoonsgebonden budget dan neemt ING Bank dat niet mee als inkomen voor de hypotheekaanvraag.
  • ING Bank hanteert een offerterente als rente bij passeren. Dat betekent dat als de rente op de dag van passeren van de hypotheekakte lager is, je niet kunt profiteren van deze lagere rente.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

2 + 4 =