HollandWoont

HollandWoont is net als Clarian Wonen een van de merken van Conneqt, een distributiemanager van hypotheeklabels. Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust Groep. Een van de andere bekende merken van de Blauwtrust Groep is De Hypotheker.

HollandWoont is door Conneqt opgericht in 2019. HollandWoont richt zich met name op mensen die voor het eerst een woning kopen. Een hypotheek van HollandWoont sluit je altijd af met de zekerheid van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Inkomen uit persoonsgebonden budget (PGB inkomen) mag onder voorwaarden worden meegenomen als inkomen voor de hypotheekaanvraag.
  • Je kunt tijdens de looptijd gebruik van rentemiddeling, zo kun je er van profiteren als in de toekomst de rente daalt.
  • Je kunt onbeperkt boetevrij aflossen uit eigen middelen.
  • Je kunt gebruik voor een hypotheekaanvraag gebruik maken van de Desktoptaxatie, dit is een goedkoper alternatief voor een uitgebreid taxatierapport.
  • Over het geld dat je nog niet hebt opgenomen vanuit je bouwdepot krijg je een rentevergoeding die gelijk is aan de hypotheekrente die je betaalt.

 

Nadelen

  • Een nieuwe hypotheek kan alleen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) worden afgesloten.
  • Je kunt geen gebruik maken van de methode Inkomensbepaling Loondienst. Dit is een eenvoudige manier om zonder werkgeversverklaring een hypotheek af te sluiten.
  • Als je verhuist naar een andere woning en je wilt je hypotheek ‘meenemen’ naar je nieuwe woning dan mag de totale hypotheek niet meer dan € 500.000 bedragen.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

9 + 10 =