Clarian Wonen hypotheek

Clarian Wonen is een van de merken van Conneqt, een distributiemanager van hypotheeklabels. Conneqt is onderdeel van de Blauwtrust Groep. Een van de andere bekende merken van de Blauwtrust Groep is De Hypotheker.

Clarian Wonen is door Conneqt opgericht in 2021. Met een complete en flexibele hypotheek speelt Clarian goed in op jouw veranderende situatie. Zo past Clarian Wonen ook in de volgende fase van je leven. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen of als je wilt verbouwen.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Een aflossingsvrije lening meer dan 50% van de marktwaarde is mogelijk.
  • Onder voorwaarden is het mogelijk om je hypotheekaanvraag op werkelijke lasten te toetsen, dit levert in veel gevallen een hogere hypotheek op.
  • Dal rente tijdens de tekentermijn van het renteaanbod (3 weken).
  • Een geldigheidsduur van de hypotheekofferte bij nieuwbouw van 12 maanden. Alleen bij gestegen rente betaal je verlengingskosten van 0,2% van de hoofdsom per maand.
  • Een zelfstandig ondernemer < 3 jaar actief kan een hypotheek bij Clarian Wonen afsluiten.

 

Nadelen

  • Bij een verhoging van de hypotheek is het maximale, extra te lenen bedrag € 100.000. Dat geldt ook als je verhuist naar een andere woning en je hypotheek mee wilt nemen.
  • Als je bij het verhuizen naar een andere woning gebruik maakt van de meeneemregeling mag je de looptijden van je bestaande leningdelen niet verlengen.
  • Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is niet mogelijk.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

6 + 1 =