Centraal Beheer hypotheek

Centraal Beheer ken je waarschijnlijk van de reclame met de bekende slogan: 'Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer is een brede financieel dienstverlener en biedt onder andere verzekeringen, hypotheken en spaarproducten aan. Centraal Beheer is een direct writer. Dat wil zeggen dat je als klant rechtstreeks de producten kan afsluiten. Nu ze de toegevoegde waarde van onafhankelijke hypotheekadviseurs inzien, worden de meeste hypotheken via een adviseur afgesloten.

De hypotheek die je momenteel via Centraal Beheer kunt afsluiten heet de 'Leef Hypotheek'. Het is een hypotheek product met moderne voorwaarden zoals automatisch een lagere rente als je voldoende aflost en onbeperkt boetevrij aflossen als de aflossing uit eigen middelen is.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt onbeperkt boetevrij extra aflossen uit eigen geld.
  • Als de rente in de toekomst daalt, kun je 1x tijdens je rentevaste periode gebruik maken van rentemiddeling om zo je rente te verlagen.
  • Als je een krediet hebt lopen waarop je maandelijks automatisch aflost, wordt er rekening gehouden met de werkelijke last.
  • Huuropbrengsten kunnen worden meegenomen als inkomen voor de hypotheekaanvraag.
  • Heb je 1 BKR registratie? Dan kun je bij Centraal Beheer een hypotheekafsluiten als het een herstelde A of A1 registratie is op een doorlopend of aflopend krediet.

 

Nadelen

  • Voor het verlengen van de geldigheidsduur betaal je bij gestegen rente verlengingskosten. De kosten bedragen 0,25% van het te lenen bedrag per maand.
  • Heb je een functie waarbij je veel overwerk en provisie ontvangt? Centraal Beheer neemt deze inkomensbestanddelen voor maximaal 25% van je bruto basissalaris mee.
  • Ben je als ondernemer actief in de horeca of autohandel? Dan kun je bij Centraal Beheer geen hypotheek afsluiten.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

2 + 7 =