BijBouwe hypotheek

bijBouwe is een zogenaamde 'regie-partij'. Dat betekent dat ze zelf geen bank zijn maar geld van andere uitlenen. Partijen die via bijBouwe geld uitlenen in de vorm van hypotheken zijn bijvoorbeeld Pensioenfondsen, grote verzekeraars of internationale investeringsmaatschappijen.

De hypotheek van bijBouwe is geschikt voor veel mensen. Voor kopers van een eerste huis, kopers van een volgend huis, kopers in loondienst, zelfstandigen (die 36 maanden of langer ondernemer zijn) of voor mensen die hun bestaande hypotheek willen oversluiten zonder te verhuizen.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • De geldigheidsduur van de hypotheekofferte van 4 maanden kan kosteloos met 2 maanden worden verlengd. Je betaalt alleen annuleringskosten nadat de geldigheidsduur is verlengd.
  • Heb je een lening afgesloten bij je familie? Dan worden de lasten van de lening niet meegenomen in de hypotheekaanvraag als de lasten jaarlijks worden terug geschonken.
  • Als je een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) afsluit kun je huuropbrengsten meenemen als inkomen voor je hypotheekaanvraag.
  • Je kunt een hypotheek aanvragen voor een massief houten woning, met betonnen fundering als deze woning een bouwjaar heeft vanaf 2013.
  • Je mag je overwaarde voor consumptieve doeleinden besteden. Dit kan alleen als je een nieuwe hypotheek afsluit zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

 

Nadelen

  • Een horeca ondernemer kan geen BijBouwe hypotheek afsluiten.
  • Je kunt voor je hypotheekaanvraag voor 1 rentevaste periode kiezen. Wil je rentevaste perioden combineren dan is dat niet mogelijk.
  • Je kunt geen hypotheek afsluiten als je een BKR registratie hebt.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

1 + 13 =