Attens hypotheek

Attens hypotheken is opgericht door Pensioenfonds Zorg en Welzijn en biedt hypotheken aan speciaal voor de leden van PGGM&CO. Iedereen die werkt of heeft gewerkt in de sector zorg en welzijn kan lid worden. Bijvoorbeeld als je werkzaam bent in de zorg of in de kinderopvang.

Het voordeel van het afsluiten van een hypotheek bij je eigen pensioenfonds is dat de voorwaarden speciaal zijn afgestemd op de deelnemers. Zo wordt een onregelmatigheidstoeslag volledig als inkomen gezien en ook met een flexibel contract kun je makkelijk een hypotheek afsluiten.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Ontvang je een onregelmatigheids- of ploegentoeslag dan kan het bedrag over de afgelopen 12 maanden volledig worden meegenomen in de hypotheekaanvraag
  • Als je inkomen niet voldoende is om het bedrag dat je nodig hebt te kunnen lenen, mogen je ouders meetekenen waardoor je extra kunt lenen. Hierdoor kun je 30% meer lenen.
  • Uit eigen middelen mag je onbeperkt boetevrij aflossen.
  • Huurinkomsten kun je mee laten tellen als inkomen voor een hypotheekaanvraag zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
  • Voor een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) tot 80% van de WOZ waarde mag je de meest recente WOZ-beschikking aanleveren in plaats van een taxatierapport.

 

Nadelen

  • Met een achterstands (A) registratie bij BKR met een herstelmelding of een einddatum kan je bij Attens geen hypotheek afsluiten.
  • Voor een nieuwbouwwoning waarbij je met een collectief, zonder projectontwikkelaar, een woning laat bouwen kan je bij Attens geen hypotheek afsluiten.
  • De geldigheidsduur van de hypotheekofferte is 4 maanden en kan niet worden verlengd.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

2 + 12 =