ASR WelThuis hypotheek

a.s.r. is een van de grootste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Naast verzekeringen biedt a.s.r. ook hypotheken aan.

a.s.r. is een innovatieve financieel dienstverlener en lanceert regelmatig nieuwe hypotheekproducten. Zo hebben ze voor iedere doelgroep een passende oplossing.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt een woning die grotendeels van hout gebouwd is bij ASR financieren.
  • Tot 90% van de woningwaarde kun je gebruik maken van een goedkoper alternatief voor een taxatierapport, de zogenaamde Desktop taxatie.
  • Een aflossingsvrije hypotheek heeft bij ASR geen einddatum, bij veel andere geldverstrekkers loopt een aflossingsvrije hypotheek na 30 jaar af en moet je het bedrag in 1x terugbetalen.
  • Als starter kun je een hypotheek afsluiten met een looptijd van 40 jaar. Omdat je een langere periode hebt om af te lossen, zijn je maandlasten lager.
  • Je mag per jaar 15% van de het bedrag van de oorspronkelijke lening boetevrij aflossen.

 

Nadelen

  • De rentevergoeding op het saldo in je bouwdepot is 1% lager dan de hypotheekrente.
  • Voor het verlengen van de geldigheidsduur van de hypotheekofferte betaal je kosten, deze kosten betaal je alleen als de rente is gestegen.
  • Een BKR registratie is niet toegestaan.
  • Huurinkomsten worden niet meegenomen als inkomen voor de hypotheekaanvraag.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

4 + 6 =