ASN Bank hypotheek

ASN Bank is al sinds 1960 actief als duurzame bank. Al 60 jaar is de missie van ASN om als bank de duurzaamheid van de samenleving te bevorderen. Met het geld dat jij als klant aan ASN toevertrouwt, stimuleren ze duurzame vooruitgang. Zo draagt ASN bij aan een wereld waar mensen veilig en gezond kunnen leven en de natuur wordt beschermd, nu en in de toekomst.

Naast hypotheken voor duurzaam wonen biedt ASN onder andere ook betaalrekeningen, creditcards, spaarrekeningen, beleggingsrekeningen en verzekeringen aan. ASN is niet alleen bank maar een financieel dienstverlener met een ruim aanbod van financiële producten. Helemaal gericht op een duurzame toekomst.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

 • Als je een nieuwbouwwoning koopt of een woning met een definitief energielabel A of beter dan
  krijg je een korting op de hypotheekrente
 • Financier je een bedrag van minimaal € 2.500 en maximaal € 30.000 voor het verduurzamen van de
  woning dan krijg je over dat deel een extra rentekorting
 • Als je meer dan 100% van de marktwaarde financiert voor het verduurzamen van de woning dan
  hanteert ASN het rentetarief voor leningen < 100% van de marktwaarde
 • Een hogere hypotheek op basis van het inkomen is mogelijk door uit te gaan van de
  maatwerkmethode op basis van het netto besteedbaar inkomen
 • Een energielabel A of B is niet verplicht voor het afsluiten van een hypotheek van ASN Bank

 

Nadelen

 • ASN Bank biedt geen variabele rente aan
 • Als de hypotheekrente op de passeerdatum van de hypotheekakte is gedaald, kun je niet profiteren
  van de gedaalde rente. De rente in de hypotheekofferte blijft van toepassing.
 • Bij ASN Bank kun je geen gebruik maken van rentemiddeling

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

15 + 9 =