Argenta hypotheek

Argenta is een Belgische spaarbank en al jaren actief op de Nederlandse markt. Argenta heeft een kantoor in Breda.

De hypotheken van Argenta staan bekend om duidelijke voorwaarden en een lage rente. Naast hypotheken biedt Argenta in Nederland ook spaarrekeningen aan.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Een kosteloze geldigheidsduur van de hypotheekofferte van 12 maanden. Je betaalt € 500 annuleringskosten als de geldigheidsduur van de hypotheekofferte is verlengd.
  • Als de hypotheekrente op de dag van passeren van de hypotheekakte lager is dan de rente uit het renteaanbod dan krijgt de klant de laagste van deze 2 rentes.
  • Als de rente op de dag dat de geldigheidsduur wordt verlengd (na 4 maanden) lager is dan de rente uit het renteaanbod dan krijgt de klant de laagste van deze 2 rentes.
  • Je mag je lening binnen 12 maanden na verkoop van je huidige woning onder dezelfde voorwaarden meeverhuizen naar een nieuwe woning.
  • De desktoptaxatie, het goedkoper alternatief voor een uitgebreide taxatie, kan worden gebruikt bij een hypotheek lager dan 90% van de marktwaarde.

 

Nadelen

  • De kosten van een overbruggingshypotheek zijn € 250
  • Energiebesparende voorzieningen kunnen tot maximaal 100% van de marktwaarde van de woning worden gefinancierd.
  • De risico opslag in de rente wordt alleen automatisch aangepast als er extra wordt afgelost.
  • De hypotheek verhogen voor consumptieve uitgaven (aankoop auto, boot of verre reis) is niet toegestaan

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

11 + 1 =