Aegon hypotheek

Aegon is een van de bekendste Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Aegon is een meer dan een verzekeraar. Als brede financieel dienstverlener bieden ze ook hypotheken aan.

Bij Aegon kun je als een van de weinige geldverstrekkers voor ieder jaar de rente vastzetten. Dus van variabele rente tot en met 30 jaar vast.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

  • Je kunt samen met een familielid (broer/ zus of ouder/ kind) een hypotheek bij Aegon afsluiten.
  • Een lening bij de ouders waarvan de rente en aflossing volledig wordt terug geschonken kan zonder lasten worden meegenomen in de hypotheekaanvraag.
  • Voor de volgende vormen van nieuwbouw kun je bij Aegon een hypotheek aanvragen: Projectbouw, vrije sector bouw, bouw in eigen beheer en zelfbouw. Ook als je een woning sloopt om een nieuwe woning te bouwen, is het onder voorwaarden mogelijk om bij Aegon een hypotheek af te sluiten.
  • Aegon hanteert geen minimale marktwaarde voor een woning. Een woning met een marktwaarde < € 125.000 kan alleen in combinatie met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) worden gefinancierd.
  • Een desktoptaxatie, goedkoper dan een uitgebreide taxatie, kan worden gebruikt bij een hypotheek tot maximaal 90% van de marktwaarde en een hypotheek < € 750.000.

 

Nadelen

  • Ben je ondernemer? Dan mag je hypotheek niet meer bedragen dan 90% van de marktwaarde van de woning.
  • Na iedere wijziging waar je als klant voor tekent, worden de meest actuele algemene voorwaarden van toepassing op de gehele hypotheek.
  • Een ondernemer moet extra kosten maken voor het vast laten stellen van het ondernemersinkomen via een rekenexpert.
  • Een energiebespaarbudget is niet mogelijk bij Aegon.

 

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

11 + 1 =