ABN AMRO hypotheek

ABN AMRO is marktleider op het gebied van hypotheken en is de grootste geldverstrekker van Nederland. Het afsluiten van een hypotheek bij de grootste geldverstrekker van Nederland heeft als voordeel dat ze verstand hebben van hypotheken. Dat ze verstand van hypotheken hebben, zie je terug in het ruime beleid dat ze hanteren.

Een ruim beleid betekent dat ze voor bijna iedere doelgroep een oplossing hebben. Dus of je nu voor een baas werkt of je bent ondernemer dat maakt voor ABN AMRO geen verschil.

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Voordelen

 • Als je een betaalrekening hebt of opent dan krijg je rentekorting
 • Heb je een energiezuinige woning dan krijg je rentekorting
 • Een gratis bankgarantie voor als je een bestaande woning koopt
 • Als ondernemer heb je geen extra kosten voor het vast laten stellen van je ondernemersinkomen
 • Bijna alle vormen van nieuwbouw kun je bij ABN AMRO financieren. Dus of je in eigen beheer een woning wilt bouwen of je wilt met een collectief zonder project ontwikkelaar een woning bouwen, met beiden vormen kun je bij ABN AMRO terecht
 • Snelle verwerking van je hypotheekaanvraag, in veel gevallen binnen 24 uur
 • Je kunt, onder voorwaarden, je woninghypotheek omzetten naar een verhuurhypotheek

 

Nadelen

 • Je krijgt de rentekorting alleen als je een betaalrekening bij ABN AMRO hebt of opent
 • Een desktop taxatie, een goedkoop alternatief voor een uitgebreid taxatierapport van je woning, is niet mogelijk bij het kopen van een woning of het oversluiten van je hypotheek
 • Een bonus uitkering van je werkgever wordt voor maximaal 25% van je bruto jaarsalaris + vakantietoeslag meegenomen
 • Een aflossingsvrije hypotheek mag niet meer bedragen dan 50% van de marktwaarde van je woning

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

15 + 5 =