Gratis online hypotheekadvies

Geschreven op: mei 7, 2023
Het eerste hypotheekgesprek is gratis. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een adviesgesprek te voeren via een videoverbinding. Je kunt tijdens het gesprek alle vragen stellen over hypotheken.

Hieronder stel ik mezelf voor. Ik vertel waarover ik advies geef en geef informatie over het gratis eerste gesprek. Ik geef aan welke onderdelen we tijdens het gesprek bespreken en welke kosten er in rekening worden gebracht wanneer we uiteindelijk samen de volgende stappen maken.

Lees nu alles over het eerste gesprek of plan direct een afspraak met me in:

Roel Wonders, hypotheekadvies

Ik ben Roel Wonders en ik ben geboren in Rosmalen, opgegroeid in Den Dungen, woonachtig in Kerkdriel en actief vanuit mijn kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld. Als erkend hypothecair planner (bekijk het EHP-register) weet ik iets meer dan de gemiddelde hypotheekadviseur, waardoor ik bijvoorbeeld beter in staat ben om voorwaarden van hypotheekaanbieders te beoordelen en beter kan adviseren over wat verantwoorde woonlasten zijn. Ik kijk namelijk niet alleen naar de hypotheek, maar naar jouw gehele financiële situatie. Daarbij kijk ik dus niet alleen wat mogelijk is om te lenen, maar ook wat verantwoord is.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in verhuurhypotheken en vastgoed financieren – waarvoor ik een gratis adviesgesprek aanbied.

Sinds 2010 heb ik gewerkt bij VCN Hypotheekservice (en De Financiële Makelaar) – beide onderdeel van de Veldsink Groep. Bij deze bedrijven hielp ik andere hypotheekadviseurs met het vinden van een hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste hypotheekrente.

Waarover geef ik advies?

Je kunt mij alle vragen stellen over hypotheken. Geen vraag is te gek en bijna alle vragen zijn te beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat je van mij een eerlijk, goed en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt.

Hieronder staan voorbeelden van situaties waarmee in kan helpen:

 • Je koopt voor het eerst een huis
 • Je koopt een ander huis
 • Je hebt een hypotheek en je wilt weten of je kunt besparen op je maandlasten
 • Je hebt een huis en je gaat het huis verbouwen
 • Je hebt een huis en je gaat het huis energiezuinig maken
 • Je wilt een huis kopen om te verhuren
 • De waarde van je huis is gestegen en je wilt de overwaarde opnemen

Ik kan daarnaast ook helpen met problemen, bijvoorbeeld wanneer de bank ontdekt heeft dat jij jouw huis zonder toestemming verhuurd.

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is gratis en ook helemaal vrijblijvend. We nemen samen alle belangrijke onderdelen van de hypotheek door. Je hebt na het gesprek geen verplichtingen om de hypotheek via mij te regelen. Ik breng ook geen kosten in rekening voor het eerste gesprek.

Pas nadat we samen een Overeenkomst van Opdracht tot Dienstverlening hebben opgesteld breng ik advieskosten in rekening. Vaak wordt dit document pas opgesteld nadat jouw bod op de woning is geaccepteerd of als jij er van overtuigd bent dat je een verhuurhypotheek af wilt sluiten, je hypotheek wilt verhogen, oversluiten of een second opinion wilt van mij.

Het is daarbij dus ook mogelijk om twee of drie kosteloze gesprekken met mij te hebben, als we daarna pas besluiten om samen de volgende stappen te zetten. Verder werk ik op basis van no cure no pay. Je hoeft alleen te betalen als ik erin slaag een oplossing te vinden voor jouw vraagstuk. Uiteraard maken we in onze Overeenkomst van Opdracht tot Dienstverlening duidelijke afspraken over de kosten die ik in rekening breng.

Het is zelfs mogelijk om een gratis tweede en derde gesprek met mij te hebben.

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Videogesprek

Videogesprek met Roel Wonders

Het eerste gesprek kan plaatsvinden via een videoverbinding. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een gesprek te hebben via een videoverbinding. Je kunt direct met mij in gesprek gaan zonder reistijd- of reiskosten te maken. Je hebt geen last van verkeersdrukte en kunt ook buiten reguliere tijden een gesprek hebben. Verder kan ik makkelijk mijn scherm delen om bijvoorbeeld een bepaalde berekeningen te laten zien. Ik kan bijvoorbeeld berekeningen over de maandlasten en hypotheekrenteaftrek van de hypotheek laten zien.

Voor het videogesprek gebruik ik Teams. Je krijgt voor het gesprek van mij een link om deel te nemen aan het videogesprek.

Wat we bespreken tijdens het adviesgesprek?

 1. Ik stel mezelf voor en vertel over mijn kennis en ervaring  (bekijk alvast mijn LinkedIn en reviews)
 2. We bespreken jouw woonwensen
 3. We kijken wie de goedkoopste hypotheekaanbieders zijn
 4. We kijken welke hypotheekaanbieders de beste voorwaarden hebben
 5. We kijken naar de acceptatierichtlijnen van hypotheekaanbieders
 6. Ik bereken hoeveel jij kunt lenen
 7. Ik bereken welke maandlasten bij deze lening horen
 8. Ik geef aan wat ik verantwoord vind om te lenen
 9. We bespreken andere onderdelen van een hypotheken, zoals verzekeringen voor het huis, overlijden en arbeidsongeschiktheid
 10. Ik geef aan hoe lang het hele proces duurt en op welke manier in begeleiding biedt

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Wanneer geef ik hypotheekadvies?

Mijn advieskantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur, maar ik ben ook bereikbaar buiten deze openingstijden. Het is ook mogelijk om buiten deze openingstijden een adviesgesprek met mij te maken. Ik kan bijvoorbeeld ook om 22.00 uur advies geven via een een (video)belafspraak, wanneer jij bijvoorbeeld pas laat klaar ben met werken. Daarnaast geef ik ook kosteloos advies in het weekend – dus op zaterdag én zondag.

Wat kost het afsluiten van een hypotheek?

Hieronder staan de advieskosten die ik in rekening breng voor het afsluiten van een hypotheek:

 • Aankoop woning € 2.495
 • Aankoop eerste woning € 2.245
 • Oversluiten huidige hypotheek € 2.345
 • Wijzigen hypotheek door einde relatie € 2.495
 • Woning verbouwen € 1.445
 • Woning verduurzamen € 1.295
 • Overwaarde opnemen € 1.445
 • Woning kopen om te verhuren € 2.645
 • Woning aanhouden om te verhuren € 2.645

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Laatste blogberichten

Wat is een goede hypotheekadviseur?

Wat is een goede hypotheekadviseur?

Je bent op zoek naar een goede hypotheekadviseur. Logisch, het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een woning, is waarschijnlijk de grootste financiële beslissingen uit jouw leven. Je wilt dan een adviseur hebben die goed is.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet alles over hypotheken. Ik werkte bij De Financiële Makelaar en VCN Hypotheekservice, waar ik advies gaf aan andere hypotheekadviseur en hen hielp met hun hypotheekaanvragen.

Ik heb daarom samengewerkt met veel adviseurs en weet precies waar een goede hypotheekadviseur aan moet voldoen.

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen: