Gratis online hypotheekadvies

Geschreven op: mei 7, 2023
Het eerste hypotheekgesprek is gratis. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een adviesgesprek te voeren via een videoverbinding. Je kunt tijdens het gesprek alle vragen stellen over hypotheken.

Hieronder stel ik mezelf voor. Ik vertel waarover ik advies geef en geef informatie over het gratis eerste gesprek. Ik geef aan welke onderdelen we tijdens het gesprek bespreken en welke kosten er in rekening worden gebracht wanneer we uiteindelijk samen de volgende stappen maken.

Lees nu alles over het eerste gesprek of plan direct een afspraak met me in:

Roel Wonders, hypotheekadvies

Ik ben Roel Wonders en ik ben geboren in Rosmalen, opgegroeid in Den Dungen, woonachtig in Kerkdriel en actief vanuit mijn kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld. Als erkend hypothecair planner (bekijk het EHP-register) weet ik iets meer dan de gemiddelde hypotheekadviseur, waardoor ik bijvoorbeeld beter in staat ben om voorwaarden van hypotheekaanbieders te beoordelen en beter kan adviseren over wat verantwoorde woonlasten zijn. Ik kijk namelijk niet alleen naar de hypotheek, maar naar jouw gehele financiële situatie. Daarbij kijk ik dus niet alleen wat mogelijk is om te lenen, maar ook wat verantwoord is.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in verhuurhypotheken en vastgoed financieren – waarvoor ik een gratis adviesgesprek aanbied.

Sinds 2010 heb ik gewerkt bij VCN Hypotheekservice (en De Financiële Makelaar) – beide onderdeel van de Veldsink Groep. Bij deze bedrijven hielp ik andere hypotheekadviseurs met het vinden van een hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste hypotheekrente.

Waarover geef ik advies?

Je kunt mij alle vragen stellen over hypotheken. Geen vraag is te gek en bijna alle vragen zijn te beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat je van mij een eerlijk, goed en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt.

Hieronder staan voorbeelden van situaties waarmee in kan helpen:

 • Je koopt voor het eerst een huis
 • Je koopt een ander huis
 • Je hebt een hypotheek en je wilt weten of je kunt besparen op je maandlasten
 • Je hebt een huis en je gaat het huis verbouwen
 • Je hebt een huis en je gaat het huis energiezuinig maken
 • Je wilt een huis kopen om te verhuren
 • De waarde van je huis is gestegen en je wilt de overwaarde opnemen

Ik kan daarnaast ook helpen met problemen, bijvoorbeeld wanneer de bank ontdekt heeft dat jij jouw huis zonder toestemming verhuurd.

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is gratis en ook helemaal vrijblijvend. We nemen samen alle belangrijke onderdelen van de hypotheek door. Je hebt na het gesprek geen verplichtingen om de hypotheek via mij te regelen. Ik breng ook geen kosten in rekening voor het eerste gesprek.

Pas nadat we samen een Overeenkomst van Opdracht tot Dienstverlening hebben opgesteld breng ik advieskosten in rekening. Vaak wordt dit document pas opgesteld nadat jouw bod op de woning is geaccepteerd of als jij er van overtuigd bent dat je een verhuurhypotheek af wilt sluiten, je hypotheek wilt verhogen, oversluiten of een second opinion wilt van mij.

Het is daarbij dus ook mogelijk om twee of drie kosteloze gesprekken met mij te hebben, als we daarna pas besluiten om samen de volgende stappen te zetten. Verder werk ik op basis van no cure no pay. Je hoeft alleen te betalen als ik erin slaag een oplossing te vinden voor jouw vraagstuk. Uiteraard maken we in onze Overeenkomst van Opdracht tot Dienstverlening duidelijke afspraken over de kosten die ik in rekening breng.

Het is zelfs mogelijk om een gratis tweede en derde gesprek met mij te hebben.

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Videogesprek

Videogesprek met Roel Wonders

Het eerste gesprek kan plaatsvinden via een videoverbinding. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een gesprek te hebben via een videoverbinding. Je kunt direct met mij in gesprek gaan zonder reistijd- of reiskosten te maken. Je hebt geen last van verkeersdrukte en kunt ook buiten reguliere tijden een gesprek hebben. Verder kan ik makkelijk mijn scherm delen om bijvoorbeeld een bepaalde berekeningen te laten zien. Ik kan bijvoorbeeld berekeningen over de maandlasten en hypotheekrenteaftrek van de hypotheek laten zien.

Voor het videogesprek gebruik ik Teams. Je krijgt voor het gesprek van mij een link om deel te nemen aan het videogesprek.

Wat we bespreken tijdens het adviesgesprek?

 1. Ik stel mezelf voor en vertel over mijn kennis en ervaring  (bekijk alvast mijn LinkedIn en reviews)
 2. We bespreken jouw woonwensen
 3. We kijken wie de goedkoopste hypotheekaanbieders zijn
 4. We kijken welke hypotheekaanbieders de beste voorwaarden hebben
 5. We kijken naar de acceptatierichtlijnen van hypotheekaanbieders
 6. Ik bereken hoeveel jij kunt lenen
 7. Ik bereken welke maandlasten bij deze lening horen
 8. Ik geef aan wat ik verantwoord vind om te lenen
 9. We bespreken andere onderdelen van een hypotheken, zoals verzekeringen voor het huis, overlijden en arbeidsongeschiktheid
 10. Ik geef aan hoe lang het hele proces duurt en op welke manier in begeleiding biedt

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Wanneer geef ik hypotheekadvies?

Mijn advieskantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur, maar ik ben ook bereikbaar buiten deze openingstijden. Het is ook mogelijk om buiten deze openingstijden een adviesgesprek met mij te maken. Ik kan bijvoorbeeld ook om 22.00 uur advies geven via een een (video)belafspraak, wanneer jij bijvoorbeeld pas laat klaar ben met werken. Daarnaast geef ik ook kosteloos advies in het weekend – dus op zaterdag én zondag.

Wat kost het afsluiten van een hypotheek?

Hieronder staan de advieskosten die ik in rekening breng voor het afsluiten van een hypotheek:

 • Aankoop woning € 2.495
 • Aankoop eerste woning € 2.245
 • Oversluiten huidige hypotheek € 2.345
 • Wijzigen hypotheek door einde relatie € 2.495
 • Woning verbouwen € 1.445
 • Woning verduurzamen € 1.295
 • Overwaarde opnemen € 1.445
 • Woning kopen om te verhuren € 2.645
 • Woning aanhouden om te verhuren € 2.645

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Laatste blogberichten

Hoeveel overbieden op een huis in 2024?

Hoeveel overbieden op een huis in 2024?

Door de krapte op de woningmarkt is de vraag naar woningen nog steeds veel groter dan het aanbod. In 2024 wordt daarom weer overboden, maar wat houdt dat precies in en hoeveel kun jij het beste overbieden?

Ik ben niet alleen erkend hypothecair planner, maar ook gecertificeerd aankoop- en verkoopbegeleider. Ik weet dus alles van hypotheken, maar help mensen ook bij het kopen van een huis. Ik kan dus helpen bij het (verantwoord) overbieden op een woning.

Hieronder vertel ik alles over overbieden:

Van de strategie van makelaars om in te spelen op overbieden tot de risico’s van overbieden. Ik vertel waar je het geld vandaan kunt halen om over te bieden en leg uit op welke manieren jij jouw budget om over te bieden kunt bepalen.

Ook bespreek ik Bieden met Zekerheid, waarmee (veel) overbieden misschien niet nodig is.

Je kunt ook meteen een gratis gesprek met me inplannen, zodat we samen een goede biedstrategie kunnen bepalen…

Studieschuld verzwijgen bij hypotheek

Studieschuld verzwijgen bij hypotheek

Je hebt een studieschuld opgebouwd bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en komt er nu achter dat deze schuld invloed heeft op jouw maximale hypotheek. Je kunt dankzij deze studieschuld dus minder lenen.

Je wil toch graag een maximale hypotheek krijgen en denkt erover na om deze studieschuld te verzwijgen.

Ik ben Roel Wonders en ik weet alles van hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het verzwijgen van een studieschuld.

Ik vertel waarom een studieschuld de maximale hypotheek verlaagt en of het verplicht is om de studieschuld op te geven. Ik geef ook aan wat de gevolgen van het verzwijgen van een studieschuld is en ik deel een aantal betere oplossingen.

Je kunt ook meteen een gratis persoonlijk gesprek met me inplannen om over een hypotheek met studieschuld te praten.

Roel Wonders opgenomen in overzicht van beste adviseurs van Nederland

Roel Wonders opgenomen in overzicht van beste adviseurs van Nederland

Advieskeuze is een onafhankelijke website die in 2011 is opgericht. Op deze website kunnen mensen hun financieel dienstverlener beoordelen door middel van reviews. Op advieskeuze staan bijvoorbeeld verzekeringsadviseurs, hypotheekadviseurs en makelaars.

Vanaf 2022 maakt deze review website een ‘’Advieskeuze Topselectie’’. In deze selectie zijn de beste adviseurs van Nederland opgenomen.

Roel Wonders is opgenomen in deze ranklijst van beste adviseurs in Nederland.