Gratis online hypotheekadvies

Het eerste hypotheekgesprek is gratis. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een adviesgesprek te voeren via een videoverbinding. Je kunt tijdens het gesprek alle vragen stellen over hypotheken.

Hieronder stel ik mezelf voor. Ik vertel waarover ik advies geef en geef informatie over het gratis eerste gesprek. Ik geef aan welke onderdelen we tijdens het gesprek bespreken en welke kosten er in rekening worden gebracht wanneer we uiteindelijk samen de volgende stappen maken.

Lees nu alles over het eerste gesprek of plan direct een afspraak met me in:

Adres
Rijnstraat 26, ‘s-Hertogenbosch

E-mail
info@roelwonders.nl

Telefoon
0418-700550

Roel Wonders, hypotheekadvies

Ik ben Roel Wonders en ik ben geboren in Rosmalen, opgegroeid in Den Dungen, woonachtig in Kerkdriel en actief vanuit mijn kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Ik ben sinds 2010 actief in de hypotheekwereld. Als erkend hypothecair planner (bekijk het EHP-register) weet ik iets meer dan de gemiddelde hypotheekadviseur, waardoor ik bijvoorbeeld beter in staat ben om voorwaarden van hypotheekaanbieders te beoordelen en beter kan adviseren over wat verantwoorde woonlasten zijn. Ik kijk namelijk niet alleen naar de hypotheek, maar naar jouw gehele financiële situatie. Daarbij kijk ik dus niet alleen wat mogelijk is om te lenen, maar ook wat verantwoord is.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in verhuurhypotheken en vastgoed financieren – waarvoor ik een gratis adviesgesprek aanbied.

Sinds 2010 heb ik gewerkt bij VCN Hypotheekservice (en De Financiële Makelaar) – beide onderdeel van de Veldsink Groep. Bij deze bedrijven hielp ik andere hypotheekadviseurs met het vinden van een hypotheek met de beste voorwaarden en de laagste hypotheekrente.

Waarover geef ik advies?

Je kunt mij alle vragen stellen over hypotheken. Geen vraag is te gek en bijna alle vragen zijn te beantwoorden. Je kunt erop vertrouwen dat je van mij een eerlijk, goed en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt.

Hieronder staan voorbeelden van situaties waarmee in kan helpen:

 • Je koopt voor het eerst een huis
 • Je koopt een ander huis
 • Je hebt een hypotheek en je wilt weten of je kunt besparen op je maandlasten
 • Je hebt een huis en je gaat het huis verbouwen
 • Je hebt een huis en je gaat het huis energiezuinig maken
 • Je wilt een huis kopen om te verhuren
 • De waarde van je huis is gestegen en je wilt de overwaarde opnemen

Ik kan daarnaast ook helpen met problemen, bijvoorbeeld wanneer de bank ontdekt heeft dat jij jouw huis zonder toestemming verhuurd.

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Gratis eerste gesprek

Het eerste gesprek is gratis en ook helemaal vrijblijvend. We nemen samen alle belangrijke onderdelen van de hypotheek door. Je hebt na het gesprek geen verplichtingen om de hypotheek via mij te regelen. Ik breng ook geen kosten in rekening voor het eerste gesprek.

Pas nadat we samen een Overeenkomst van Opdracht tot Dienstverlening hebben opgesteld breng ik advieskosten in rekening. Vaak wordt dit document pas opgesteld nadat jouw bod op de woning is geaccepteerd of als jij er van overtuigd bent dat je een verhuurhypotheek af wilt sluiten, je hypotheek wilt verhogen, oversluiten of een second opinion wilt van mij.

Het is daarbij dus ook mogelijk om twee of drie kosteloze gesprekken met mij te hebben, als we daarna pas besluiten om samen de volgende stappen te zetten. Verder werk ik op basis van no cure no pay. Je hoeft alleen te betalen als ik erin slaag een oplossing te vinden voor jouw vraagstuk. Uiteraard maken we in onze Overeenkomst van Opdracht tot Dienstverlening duidelijke afspraken over de kosten die ik in rekening breng.

Het is zelfs mogelijk om een gratis tweede en derde gesprek met mij te hebben.

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Videogesprek

Videogesprek met Roel Wonders

Het eerste gesprek kan plaatsvinden via een videoverbinding. Het is tegenwoordig heel makkelijk om een gesprek te hebben via een videoverbinding. Je kunt direct met mij in gesprek gaan zonder reistijd- of reiskosten te maken. Je hebt geen last van verkeersdrukte en kunt ook buiten reguliere tijden een gesprek hebben. Verder kan ik makkelijk mijn scherm delen om bijvoorbeeld een bepaalde berekeningen te laten zien. Ik kan bijvoorbeeld berekeningen over de maandlasten en hypotheekrenteaftrek van de hypotheek laten zien.

Voor het videogesprek gebruik ik Teams. Je krijgt voor het gesprek van mij een link om deel te nemen aan het videogesprek.

Wat we bespreken tijdens het adviesgesprek?

 1. Ik stel mezelf voor en vertel over mijn kennis en ervaring  (bekijk alvast mijn LinkedIn en reviews)
 2. We bespreken jouw woonwensen
 3. We kijken wie de goedkoopste hypotheekaanbieders zijn
 4. We kijken welke hypotheekaanbieders de beste voorwaarden hebben
 5. We kijken naar de acceptatierichtlijnen van hypotheekaanbieders
 6. Ik bereken hoeveel jij kunt lenen
 7. Ik bereken welke maandlasten bij deze lening horen
 8. Ik geef aan wat ik verantwoord vind om te lenen
 9. We bespreken andere onderdelen van een hypotheken, zoals verzekeringen voor het huis, overlijden en arbeidsongeschiktheid
 10. Ik geef aan hoe lang het hele proces duurt en op welke manier in begeleiding biedt

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Wanneer geef ik hypotheekadvies?

Mijn advieskantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur, maar ik ben ook bereikbaar buiten deze openingstijden. Het is ook mogelijk om buiten deze openingstijden een adviesgesprek met mij te maken. Ik kan bijvoorbeeld ook om 22.00 uur advies geven via een een (video)belafspraak, wanneer jij bijvoorbeeld pas laat klaar ben met werken. Daarnaast geef ik ook kosteloos advies in het weekend – dus op zaterdag én zondag.

Wat kost het afsluiten van een hypotheek?

Hieronder staan de advieskosten die ik in rekening breng voor het afsluiten van een hypotheek:

 • Aankoop woning € 2.495
 • Aankoop eerste woning € 2.150
 • Oversluiten huidige hypotheek € 2.245
 • Wijzigen hypotheek door einde relatie € 2.245
 • Woning verbouwen € 1.450
 • Woning verduurzamen € 1.295
 • Overwaarde opnemen € 1.450
 • Woning kopen om te verhuren € 2.650
 • Woning aanhouden om te verhuren € 2.650

Stuur me even een e-mail of bel me meteen op 0418-700550 om een gratis gesprek in te plannen

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Nationaal koopfonds voor starters om nieuwbouwwoning te kopen

Je bent een starter en wilt een woning kopen. Het valt voor de meeste starters niet mee om een woning te kopen. De huizenprijzen zijn namelijk hoog en voor veel starters is het inkomen te laag om een hoge hypotheek te nemen.

Daar kan nu verandering in komen.

Om starters te helpen met het kopen van een (nieuwbouw)woning is er een Nationaal koopfonds opgezet. Deze moet tussen eind mei en eind juni van 2023 actief zijn.

Ik ben Roel Wonders. Ik ben gespecialiseerd in hypotheken. Hieronder vertel ik alles over het nieuwe koopfonds dat starters moet helpen bij het kopen van een huis. Ik vertel wat het fonds precies is, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en wat de voor- en nadelen zijn.

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Marktwaarde in verhuurde staat, wat is dat?

Wanneer je een verhuurhypotheek afsluit om een huis te kopen voor de verhuur, dan is de zogenaamde ”woningwaarde in verhuurde staat” of ”marktwaarde in verhuurde staat” heel belangrijk. De waarde in verhuurde staat is lager dan de normale woningwaarde en is belangrijk omdat deze bepaalt hoeveel jij kunt lenen.

Ik ben Roel Wonders en ik ben gespecialiseerd in hypotheken én verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de woningwaarde in verhuurde staat.

Ik vertel wat dit precies is en wat het verschil is met de normale marktwaarde. Ik geef aan hoe de woningwaarde in verhuurde staat wordt berekend en geef een voorbeeld berekening. Vervolgens vertel ik nog in hoeverre de WOZ-waarde invloed heeft op de marktwaarde in verhuurde staat…

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Wat is een verhuurhypotheek en hoe werkt het?

Steeds meer banken en geldverstrekkers bieden een verhuurhypotheek aan. Daarmee spelen ze in op de vraag van investeerders die een huis willen kopen voor de verhuur – en daar dus geld mee willen verdienen.

Je bent misschien een toekomstig investeerder in vastgoed en wilt weten wat een verhuurhypotheek is en hoe het precies werkt.

Ik ben Roel Wonders. Al sinds 2010 ben ik actief in de hypotheekwereld. Ik weet alles van hypotheken en heb me gespecialiseerd in verhuurhypotheken. Hieronder vertel ik alles over de verhuurhypotheek…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

11 + 9 =