Hypotheek oversluiten

Geschreven op: april 16, 2021
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla quis iaculis quam. Phasellus sed accumsan risus. Pellentesque sed arcu ex. Pellentesque vitae augue eu erat vestibulum molestie vitae sed elit. Sed in fermentum risus, eget commodo nisi.

Nunc massa nisi, faucibus nec purus quis, iaculis ornare risus. Aenean in enim dolor. Pellentesque id neque vel nisl commodo malesuada. Vestibulum at quam non dui egestas euismod nec tempor enim. Aliquam interdum justo dui. Etiam blandit elit ac elit ullamcorper, non semper lacus ultrices.

Suspendisse potenti. Maecenas dignissim dapibus libero, at aliquet erat ultrices pulvinar. Suspendisse sodales sodales nisi. Nunc blandit hendrerit risus et bibendum. Pellentesque sit amet eros ac dui commodo sagittis. Aliquam posuere magna at dui tristique, sit amet ornare nunc pellentesque. Etiam non mi porttitor, rutrum urna eu, auctor nibh. In dolor dolor, venenatis in consequat et, sodales et purus. Maecenas euismod velit sit amet urna dignissim aliquet. Sed mattis turpis sed neque dignissim ultrices.

Proin molestie ut nisi vitae commodo. Vestibulum fermentum ullamcorper metus, id consectetur nisl viverra facilisis. Etiam gravida, mauris nec hendrerit placerat, purus libero dapibus nulla, a sollicitudin turpis felis sed lacus. Nam imperdiet, massa quis porttitor interdum, eros erat faucibus nisl, ut facilisis ex odio malesuada purus. Duis ultricies ex erat, sed tincidunt nisl rutrum a.

Curabitur vestibulum vulputate augue, fermentum bibendum quam tristique et. Pellentesque tempus dolor arcu. Donec vitae velit tristique, lobortis enim nec, efficitur nulla. Cras interdum consequat nibh, a tempor erat congue non.

Laatste blogberichten

Winnend bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering met Biedverzekering

Wie in 2024 een winnend bod wil uitbrengen op een woning, lijkt te moeten overbieden. Gelukkig is overbieden niet de enige manier om meer kans te maken op een woning. Je maakt ook meer kans door te bieden zonder voorbehoud van financiering, maar dit kan risicovol zijn.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Aankoopbegeleider. Ik weet alles van hypotheken en het aankopen van woningen. Ik heb daarnaast verzekeringsdiploma’s en ben gespecialiseerd in de biedverzekering (Bieden met Zekerheid, BiedGarantieZeker)

Hieronder vertel ik alles over het uitbrengen van een winnend bod door te bieden zonder voorbehoud van financiering in combinatie met de de biedverzekering. Daarnaast vertel ik over het biedcertificaat en de gratis financiële scan, die ook voor meer kansen en zekerheid zorgen:

Huis kopen met hulp van ouders

De generaties van nu hebben het een heel stuk moeilijker dan de generaties van hun ouders als het om het kopen van een woning gaat.

Veel jongeren hebben in 2024 geen kansen op de woningmarkt, omdat er te weinig huizen zijn voor de alsmaar groeiende bevolking. Het zorgt voor enorm hoge huizenprijzen. Daarnaast is de hypotheekrente gestegen, waardoor jongeren minder kunnen lenen.

Veel ouders willen hun kind dan ook helpen met het kopen van een woning, zodat ze een kans maken op de huidige woningmarkt en een goed leven kunnen opbouwen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner, en ik weet precies hoe jij als ouder jouw kind kunt helpen met het kopen van een woning.

Hieronder vertel ik welke mogelijkheden er allemaal zijn – en wat de beste en minder goede opties zijn. Je kunt ook meteen een gesprek met me inplannen, zodat ik direct kan kijken wat de beste mogelijkheden zijn om jouw kind te helpen:

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Huurhuis kopen van verhuurder: waar op letten?

Je huurt op dit moment een woning, maar krijgt het aanbod om de huurwoning van de verhuurder te kopen. Je wilt weten wat een goede prijs voor de huurwoning is en of het mogelijk is om de woning te kopen.

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair Planner met veel ervaring in de verhuurmarkt. Daarnaast ben ik aankoopbegeleider en weet ik dus veel van het kopen van woningen.

Hieronder vertel ik alles over het kopen van een woning van een huurbaas. Ik vertel waarom particuliere huurders nu willen verkopen en wat de waarde van een verhuurde woning is.

Ik kan helpen bij het onderhandelen en kan de complete hypotheek in orde maken. Lees nu alles over het kopen van de huurwoning of plan direct een gratis gesprek met mij in.