Belangrijke informatie

Disclaimer

Alle informatie en gegevens op de website (de “Informatie”) is uitsluitend informatief bedoeld en mag niet worden geïnterpreteerd als hypotheekadvies aan een klant of derde. Hoewel Roel Wonders Financiele Diensten gepaste zorg betracht ten aanzien van de juistheid en volledigheid van de Informatie, staat zij er niet voor in, dat de Informatie te allen tijde volledig en correct is en aanvaardt zij geen enkele aansprakelijkheid voor schade of nadeel van een cliënt of derde die op de Informatie afgaat.

Websites van derden

De website kan links naar andere websites bevatten, die niet beheerd of gecontroleerd worden door Roel Wonders Financiele Diensten (“Websites van derden”). Een link naar een Website van Derden is uitsluitend opgenomen ter informatie. Zij impliceert geen relatie met de eigenaar daarvan, noch goedkeuring van de inhoud. Roel Wonders Financiele Diensten is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor inhoud, gegevens of informatie op een Website van Derden.

Algemene voorwaarden

De laatste versie van de algemene voorwaarden van Roel Wonders Financiele Diensten kun je downloaden via onderstaande link.

Download algemene voorwaarden

 

Klachtenregeling

Roel Wonders Financiele Diensten streeft naar hoogwaardige dienstverlening. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over mijn dienstverlening, dan verzoek ik je om een email te sturen naar klacht@roelwonders.nl.

Alle klachten zullen worden afgewikkeld conform mijn klachtenregeling. Direct na ontvangst van je klacht, krijg je een ontvangstbevestiging, samen met een kopie van mijn klachtenregeling. Ik streef ernaar je klacht binnen een redelijke termijn naar tevredenheid op te lossen.

Download klachtenregeling

Verzekering

Roel Wonders Financiele Diensten heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Roel Wonders Financiele Diensten is verzekerd via de Vereende.

AFM, Kamer van Koophandel en Kifid

Mijn onderneming is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. Ik beschik over een vergunning van de AFM en ben aangesloten bij het Kifid. 

AFM-vergunningsnummer: 12048300
KVK-nummer: 82890943
Kifid-aansluitnummer: 300.018.064

Laatste blogberichten

Check mijn laatste blogberichten:

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Hypotheek vastzetten: hoe lang is verstandig?

Je bent van plan om in 2023 of 2024 een hypotheek af te sluiten. Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor een rentevaste periode. Je kunt kiezen voor een variabele, korte of lange rentevaste periode. Je wilt nu weten of het slim is om de hypotheekrente lang vast te zetten.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over het (lang) vastzetten van de hypotheekrente.

Ik vertel wat de voor- en nadelen zijn van een lange rentevaste periode en leg uit hoe jij het beste deze keuze kunt maken. Ik kan als adviseur natuurlijk ook persoonlijk advies geven over de duur van de rentevaste periode die het beste bij jou past.

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Hypotheekregels 2024: wat gaat er veranderen?

Ieder jaar veranderen er allerlei hypotheekregels. In 2024 worden er ook weer allerlei regels gewijzigd en komen er nieuwe regels bij.

Je wilt weten welke regels er allemaal veranderen in 2024 om er vervolgens slim op in te spelen. Jouw maximale leencapaciteit kan bijvoorbeeld hoger of lager uitvallen in 2024, waardoor het misschien slimmer is om in 2023 nog een huis te kopen – of juist te wachten tot 2024.

Ik ben Roel Wonders, erkend hypothecair planner. Ik weet als een van de eerste welke regels en hypotheeknormen allemaal veranderen, omdat ik dagelijks met hypotheken bezig ben.

Je leest hieronder alles over de nieuwe regels voor 2024. Wanneer er nieuwe regels of normen bij komen, voeg ik deze toe aan deze pagina. Ontdek nu welke regels en normen wijzigen: 

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Kan ik kosten koper meefinancieren met de hypotheek?

Als jij een huis koopt, moet je niet alleen geld hebben om het huis te kunnen kopen, maar ook om de bijkomende kosten te betalen. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten voor hypotheekadvies. Deze bijkomende kosten noemen we ”kosten koper (k.k.)”.

Vaak wordt er spaargeld (of een schenking) gebruikt om deze kosten koper te betalen, maar wat als jij geen spaargeld hebt? Zijn deze kosten dan mee te financieren?

Ik ben Roel Wonders, Erkend Hypothecair planner, en hieronder vertel ik alles over kosten koper en het meefinancieren van deze kosten…

Waar kan ik je mee helpen?

Stel je vraag en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.

2 + 15 =